Επίσκεψη του Ουκρανού Πρέσβη στον Μητροπολίτη Δημητριάδος

Δύο υψηλές συναντήσεις είχε σήμερα, ο Πρέσβης της Ουκρανίας κ.Shutenko Sergil.
Συνοδευόμενος από την Γενική Πρόξενο της Ουκρανίας στην Ελληνική Δημοκρατία κα. Anna Tishenko και τον σύμβουλο επί Θρησκευτικών υποθέσεων και Πρόεδρο της Ελληνοουκρανικής φίλιας κ. Παπαχρήστο Γεώργιο, επεσκέφθησαν εθυμοτυπικώς, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος και τοποτηρητή της Μητροπόλεως Φθιώτιδος κ. Ιγνάτιο και τον νέο Δήμαρχο Λαμιαίων κ. Εύμιο Καραϊσκο.
Ο κ. Πρέσβης ευχαρίστησε τον κ. Ιγνάτιο για την ευγενική του πρωτοβουλία, για την διοργάνωση επιμορφωτικού σε Ακαδημαϊκού επιπέδου, εκπαιδευτικού σεμιναρίου, σε Ιερείς της Ουκρανίας, η έναρξη του οποίου έγινε εις τον Βόλο και έληξε εις το Οικουμενικό Πατριαρχείο και συζήτησαν θέματα Θρησκευτικού Τουρισμού και την ανταλλαγή επισκέψεων νέων, κατά τους Θερινούς μήνες.
Με τον Δήμαρχο Λαμιαίων, έγινε μια πρώτη γνωριμία μεταξύ των δύο ανδρών και αντιλλάγησαν απόψεις για την συνεργασία των φίλων χωρών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

12530 – Οσιομάρτυρες 26 Ζωγραφίτες (†1279)

Αγιορείτες ΆγιοιΜνήμη 22 ΣεπτεμβρίουΆγιοι Είκοσι Έξι Οσιομάρτυρες Ζωγραφίτες: Άγιος Θωμάς Ηγούμενος, Άγιος Βαρσανούφιος, Άγιος Κύριλλος, Άγιος Μιχαίος, Άγιος Σίμων, Άγιος … [...]