Επικοδομητική ομιλία στο Νόργουντ

Στα πλαίσια των τακτικών εκδηλώσεων της Κεντρικής Νεολαίας της Τρίτης Αρχιεπισκοπικής Περιφερείας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, επραγματοποιήθη την Κυριακή 11 Μαρτίου στο κοινοτικό κέντρο της Ενορίας-Κοινότητος του Προφήτη Ηλία Νόργουντ, ομιλία στην αγγλική γλώσσα, από τον π.Κωνσταντίνο Σκουμπουρδή, με θέμα ” Christ is Risen”, την οποίαν παρακολούθησαν με πολύ ενδιαφέρον, πολλοί νέοι της περιοχής.
Εις το τέλος της ομιλίας παρετέθη υπό την νεολαία της Ενορίας του Προφήτη Ηλία νηστίσιμα εδέσματα για όλους τους παρευρισκόμενους.
Η ομιλία ήταν η δεύτερη από τρείς ομιλίες που διοργανώνει η Κεντρική Νεολαία κατά την διάρκεια της Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ο Αγώνας έχει συνέχεια

Ο Βασίλης, φεύγοντας με το καράβι, σκέφτεται: Ο Αποστόλης ήταν, λέει, μυημένος. Κι αυτός ήταν μυημένος. Μα ο Αποστόλης είχε μπροστά του όλο το μέλλον για δράση και νίκη. … [...]

Ο Ιωάννης Αναγνώστης και το έργο του

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ (ΑΞΙΑ-ΤΟΠΟΣ-ΧΡΟΝΟΣ) Πληροφορίες για τη ζωή του Ι. Αναγνώστη δεν υπάρχουν πολλές. Τις περισσότερες τις έχουμε από το ίδιο του το έργο … [...]