Επισκέψεις εκλεγμένων παραγόντων της Καστοριάς στον Μητροπολίτη Σεραφείμ (ΦΩΤΟ)

Την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστορίας κ. Σεραφείμ έλαβαν ο νέος Δήμαρχος Καστοριάς κ. Ι. Κορεντσίδης, οι νέοι Αντιδήμαρχοι και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς επισκεπτόμενοι την Ιερά Μητρόπολη Καστορίας.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας χαρακτήρισε ως το καλύτερο δώρο που του έχει γίνει κατά την έως σήμερα αρχιερατεία Του, την επίσκεψη των νεοεκλεγέντων Δημάρχου, Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων του Συνδυασμού «ώρα για δουλειά».
Ο Δήμαρχος κ. Ι. Κορεντσίδης σύστησε τους Αντιδημάρχους και τους Δημοτικούς Συμβούλους στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καστορίας, σημείωσε για μία ακόμη φορά ότι απαιτείται η συνένωση και η αλληλοβοήθεια όλων των δυνάμεων του τόπου, ώστε να πετύχουμε τους στόχους για να οδηγήσουμε το Δήμο Καστοριάς και την περιοχή μας γενικότερα σε νέους δρόμους ανάπτυξης και προοπτικής.
Ιδιαίτερη στιγμή, η παρουσίαση από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καστορίας ενός σπανιότατου, μοναδικού στο είδος του Κώδικα, που φυλάσσεται στο σκευοφυλάκιο του Ιερού Επισκοπείου, για το οποίο τόνισε την ανάγκη αναδείξεως του, μαζί και με πολλά κειμήλια που υπάρχουν ακόμη στην περιοχή μας.
Ο Σεβασμιώτατος ανταπέδωσε την επίσκεψη, αφού επισκέφθηκε τον Δήμαρχο της Καστοριάς στη φυσική του έδρα, στο Δημαρχείο όπου είχαν μία εφ’ όλης της ύλης συζήτηση.
Επίσης παραβρέθηκε στην αλλαγή ηγεσίας στην Αντιπεριφέρεια της Καστοριάς, όπου ευχήθηκε και μίλησε με θερμά λόγια, τόσο για τον νεό Αντιπεριφερειάρχη κ. Δημήτριο Σαββόπουλο, όσο και για τον απερχόμενο κ. Σωτήριο Αδαμόπουλο.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πνευματικά Αναγνώσματα • Re: Σήμερα είναι :Τη ΙΖ΄ (17η) Σεπτεμβρίου, μνήμη ΠΙΣΤΕΩΣ, ΕΛΠΙΔΟΣ και ΑΓΑΠΗΣ, και της μητρός αυτών ΣΟΦΙΑΣ.

Σοφία η Αγία Μάρτυς και αι θυγατέρες αυτής Πίστις, Ελπίς και Αγάπη έζων εις την Ρώμην κατά τας ημέρας του δυσσεβούς αυτοκράτορος Ανδριανού, όστις εβασίλευεν εκεί, … [...]