Εσπερινός Ανακομιδής Ιερών Λειψάνων του Αγίου Πέτρου στο Άργος (ΦΩΤΟ)

Με κάθε λαμπρότητα η πόλη του Άργους εορτάζει την ανάμνηση της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του πολιούχο της, Αγίου Πέτρου, Επισκόπου Άργους του θαυματουργού.
Την παραμονή της εορτής Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019, τελέσθηκε Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καρπενησίου κ. Γεωργίου, ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο.
Τα ιερά λείψανα του Αγίου Πέτρου Επισκόπου Άργους επέστρεψαν στις 19 Ιανουαρίου του 2008, μετά από πολλές προσπάθειες του μακαριστού Μητροπολίτη Αργολίδος κυρού Ιακώβου.
Στο τέλος του εσπερινού ο εφημέριος του ναού και πρόεδρος του ΙΣΚΕ ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Καρπενησίου που τίμησε με την παρουσία την εορτή.
Στον εσπερινό παραβρέθηκαν ο οι βουλευτές Ι. Ανδριανός, Ι. Μανιάτης, ο δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δ. Καμπόσος, οι τοπικές και στρατιωτικές αρχές του Δήμου και πλήθος κόσμου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Περνάνε οι μέρες θα γίνουν πολλά!

17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019 +Κυριακή ΙϚ´ΛΟΥΚΑ ΤΕΛΩΝΟΥ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥ ΕΩΘΙΝΟΝ Ε’ Λουκ. 24,12-35 ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ , Β´ Τιμ. γ΄, 10-15 ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ, Λουκ.ιη´, 10-14 Το μάθημα πραγματοποιήθηκε … [...]