Εσπερινός Εγκαινίων Παρεκκλησίου Αγ. Παρασκευής στο Ν. Ψυχικό (ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ)

Δείτε σε μαγνητοσκόπηση τον Εσπερινό των Εγκαινίων του Ιερού Παρεκκλησίου της Αγίας Παρασκευής που τελέστηκε την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017 στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού.
Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε η υποδοχή αντιγράφου της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας της Πονολυτρίας και των Ιερών Λειψάνων Αγίων Μαρτύρων επί της οδού Δημ. Βασιλείου στο Νέο Ψυχικό.
Την Ιερά Εικόνα μετέφερε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος, την οποία προσέφερε ως δώρο σεβασμού στον Ιερό Ναό.
Στον Εσπερινό των Εγκαινίων που ακολούθησε χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Σερρών κ. Θεολόγου, παρέστησαν οι τοπικοί άρχοντες και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και πλήθους πιστών από το λεκανοπέδιο της Αττικής.
Μετά το πέρας του Εσπερινού ο Προϊστάμενος του Ναού Αρχιμ. Ιωαννίκιος Κουλιανόπουλος απένειμε την ανώτατη τιμητική διάκριση του Ναού στον Σεβασμιώτατο, τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, τον Δήμαρχο Φιλοθέης – Ψυχικού κ. Παντελή Ξυριδάκη και της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.
ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΤΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ
{youtube}Cm3UfjMI9EE{/youtube}
ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αγγέλους έσχε συλλειτουργούντας…

 Μια Κυριακή ο Άγιος λειτουργούσε μόνος του. Όλο το εκκλησίασμα έψαλλε. Μετά το Ευαγγελικό Ανάγνωσμα αμέτρητες αγγελικές φωνές άρχισαν να ψάλλουν. Οι πάντες … [...]