Ευαγγελίστρια 2018

Καλή και ευλογημένη Σαρακοστή!
Μαζί με την ευχή αυτή, η Ενορία Ευαγγελιστρίας Πειραιώς, απευθύνει μία ανοιχτή πρόσκληση επικοινωνίας, συντροφικότητας και εποικοδομητικής συνεργασίας για την κατανυκτική αυτή περίοδο.
Μετά την αποδοχή από ενορίτες και φίλους του θεσμού «ΕΝΟΡΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ…» ο οποίος υλοποιήθηκε για 6η συνεχή χρονιά, και των Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων (13 οργανώθηκαν τα 4 τελευταία χρόνια) ως συνέχεια έρχεται να υλοποιηθεί για 20η χρονιά το πρόγραμμα «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ 2018» .
Από την Καθαρά Δευτέρα μέχρι και το Σάββατο του Λαζάρου στην Ευαγγελίστρια Πειραιώς καλούμαστε να συμμετέχουμε σε Λατρευτικές ευκαιρίες κατάνυξης που η περίοδος αυτή πλούσια μας προσφέρει.
Επίσης πλήθος εκδηλώσεων και δράσεων, με πλούσιο ορίζοντα ενδιαφερόντων, θα βοηθήσoυν να βρεθούν και πάλι όσοι επιθυμούν στην αγκαλιά της ενοριακής οικογένειας στοχεύοντας στην πνευματική τους οικοδομή.
Ιδιαίτερη ευλογία για την πόλη του Πειραιά και την Ενορία της Ευαγγελίστριας η έλευση τεμαχίου του Τιμίου Ξύλου του Κυρίου μας από την Ιερά Μονή Προφήτου Ηλιού Θήρας το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018.
 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Μέγας Κανών: Σπουδάζοντας την μετάνοια.

..Πηγὴν ζωῆς κέκτημαι σὲ τοῦ θανάτου τὸν καθαιρέτην, καὶ βοῶ σοι ἐκ καρδίας μου πρὸ τοῦ τέλους· Ἥμαρτον, ἱλάσθητι, σῶσόν με.. Μεγας Κανων, Αγιου Ανδρεα Κρητης. Απο το … [...]