Ευχές του Πάπα Φραγκίσκου στον Πατριάρχη Μόσχας Κύριλλο

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr

Ο επικεφαλής της Ρ/Καθολικής Εκκλησίας Πάπας Φραγκίσκος, απέστειλε συγχαρητήριο γράμμα προς τον Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ. Κύριλλο, με την ευκαιρία της 10ετούς επετείου από την ενθρόνισή του.
Ο Πάπας Φραγκίσκος στην επίστολή του, εκφράζει τις αδελφικές ευχές προς τον Πατριάρχη, ευχόμενος ο Θεός να του δίδει άφθονες ευλογίες και δύναμη για να συνεχίσει το σπουδαίο έργο του για το καλό της Εκκλησίας της Ρωσίας.
Επίσης ο Πάπας κάνει αναφορά στην συνάντηση που είχαν στην Αβάνα, τονίζοντας ότι “ενθυμούμαι με ιδιαίτερη χαρά την συνάντησή μας, και εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου για την προσωπική σας συμβολή στην ενίσχυση των αδελφικών σχέσεων μεταξύ των δύο Εκκλησιών”.
Τέλος ο Ποντίφικας αναφέρει ότι προσεύχεται για τον Πατριάρχη Μόσχας κ. Κύριλλο, υπογραμμίζοντας ότι τον σημαντικό ρόλο της συνεργασίας σε θέματα που απασχολούν το κόσμο σήμερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Περνάνε οι μέρες θα γίνουν πολλά!

17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019 +Κυριακή ΙϚ´ΛΟΥΚΑ ΤΕΛΩΝΟΥ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥ ΕΩΘΙΝΟΝ Ε’ Λουκ. 24,12-35 ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ , Β´ Τιμ. γ΄, 10-15 ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ, Λουκ.ιη´, 10-14 Το μάθημα πραγματοποιήθηκε … [...]