Εόρτιος Εσπερινός στους Αγίους Αναργύρους Κιλκίς (ΦΩΤΟ)

Για την Romfea.gr, Χρήστος Καναρόπουλος

Στον νεόδμητο πετρόκτιστο Ιερό Προσκυνηματικό Ναό προς τιμήν των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού στις Γ’ Εργατικές Κατοικίες, λίγο έξω από την πόλη του Κιλκίς, εψάλη το εσπέρας της Κυριακής 30 Ιουνίου τ.έ. πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετά λιτής και αρτοκλασίας.
Παραμονή της εορτής των Αγίων Αναργύρων τελέστηκε η πανηγυρική ακολουθία από τον Ιερό Κλήρο και τον ευσεβή Λαό χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ.
Ο Ιερός προσκυνηματικός Ναός έχει προχωρήσει σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι έτοιμος να εγκαινιαστεί και να υποδεχεχεται τους πιστούς Χριστιανούς για να δολοξογούν το Πανάγιο Όνομα του Τριαδικού Θεού και να τιμούν τους Αγίους Αναργύρους, οι οποίοι δόξασαν τον Θεό και διακόνησαν με αυταπάρνηση τον άνθρωπο.
Στο τέλος της Ακολουθίας του Εσπερινού ο Ποιμενάρχης του Κιλκίς κ. Εμμανουήλ αναφέρθηκε στην εξέλιξη της πορείας των εργασιών του Ναού και ευχήθηκε πολύ σύντομα να ολοκληρωθούν οι εργασίες και να έρθει η ευλογημένη ημέρα όπου ο Ναός θα εγκαινιαστεί.
Στον Εσπερινό συμμετείχαν ο νεοκλεγείς Δήμαρχος Κιλκίς κ. Δημήτρης Κυριακίδης, η Αντιδήμαρχος κα Κατερίνα Ζιούτα, κ.α.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αγχος και πνευματικη ζωη…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Άγχος: Μπορεί η ίδια η πνευματική ζωή να δημιουργήσει με κάποιο τρόπο άγχος σε έναν άνθρωπο; Ναι, όταν προσπαθεί … [...]

Πνευματικά Αναγνώσματα • Re: Σήμερα είναι :Τη ΙΣΤ΄ (16η) Ιουλίου, μνήμη του Αγίου Μάρτυρος ΑΝΤΙΟΧΟΥ, αδελφού του Αγίου Μάρτυρος Πλάτωνος.

Αντίοχος ο Μάρτυς κατήγετο εκ της εν Καππαδοκία πόλεως Σεβαστείας, την ιατρικήν δε μετερχόμενος περιήρχετο τας πόλεις και ιάτρευσε τους ασθενούντας. Περιερχόμενος λοιπόν … [...]