Η Ακολουθία του Επιταφίου στην Μητρόπολη Αθηνών (ΦΩΤΟ)

Μητρόπολη | Δήμητρα Παναγοπούλου

Με βαθειά συγκίνηση και παρουσία πλήθους πιστών τελέστηκε σήμερα Μεγάλη Παρασκευή 26 Απριλίου 2019, η Ακολουθία του Επιταφίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αθήνα.
Στην ακολουθία χοροστάτησε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, συγχοροστατούντων των Θεοφιλεστάτων Επισκόπων, Θεσπιών κ. Συμεών και Ανδρούσης κ. Κωνστάντιου.
Τον Μακαριώτατο και τους Αρχιερείς πλαισίωσαν ο Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Φιλόθεος Θεοχάρης, ο προϊστάμενος του Καθεδρικού Ναού Πρωτοπρεσβύτερος Θωμάς Συνοδινός και οι συνεφημέριοι του Πρωτοπρεσβύτερος Βασίλειος Χρυσόπουλος και Πρωτοπρεσβύτερος Δημήτριος Νίκου, πλειάδα Ιερέων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ο Αρχιδιάκονος π. Ιωάννης Μπούτσης, ο Πρωτοδιάκονος π. Δημήτριος Φωκιανός και ο Διάκονος π. Δημήτριος Μανώλης.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ
{loadposition adcense}

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

12060 – Άνθρωπον ουκ έχω

Ο παράλυτος του Ευαγγελίου παραδειγματίζει και μπορεί να διδάξει τον σύγχρονο άνθρωπο.«Άνθρωπον ουκ έχω», φώναζε ο παράλυτος, δείχνοντας την μοναξιά του, αντιμετωπίζοντας … [...]