Η «Αποστολή» στην Ιερά Νήσο Τήνο

Με την ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτου Σύρου-Τήνου κ. Δωροθέου Β’, παρελήφθησαν και διενεμήθησαν στην Iερά Nήσο Τήνο, τρόφιμα από τον Οργανισμό “ΑΠΟΣΤΟΛΗ” της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε αναξιοπαθούντες και πολυμελείς οικογένειες στα πλαίσια του προγράμματος της Ιεράς μας Μητροπόλεως “ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ”.
Ο Σεβασμιώτατος ευχαριστεί τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο καθώς και τον Γενικό Διευθυντή της “ἉΠΟΣΤΟΛΗΣ” κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα που βοηθούν στο πρόγραμμα “ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ” και στηρίζουν το φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς μας Μητροπόλεως στην Ιερά Νήσο Τήνο.
Επιτροπή Κληρικών και Λαϊκών, υπό την εποπτεία και καθοδήγηση του Αρχιερατικού Επιτρόπου της ιεράς νήσου Πρωτοπρ. Γεωργίου Φανερού, διένειμε τα τρόφιμα με διάκριση στους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Καμιά προσευχή σου δεν πάει χαμένη.

Καμιά προσευχή σου δεν πάει χαμένη. Και κανένα δάκρυ δεν φτάνει ποτέ στο έδαφος...Το μαζεύει ο άγγελός σου με πολύ δέοςκαι το πηγαίνει κατευθείαν στο θρόνο του … [...]

Η Επιλογη της Ευτυχιας…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ήταν κάποτε μια γριούλα που αφού γέρασε αρκετά αποφάσισε πως καλύτερα θα ήταν για την ίδια, να μπει σε κέντρο φροντίδας … [...]