Η εβδομάδα των Ιερατικών Κλήσεων στην Ι.Μ. Σάμου

Η Ιερά Μητροπολη Σάμου στα πλαίσια της εβδομάδος των ιερατικών κλήσεων, του πνευματικού ενδιαφέροντος και της μέριμνας της για όσα παιδιά διακονούν στο ιερό βήμα, στο αναλόγιο, ως ιερόπαιδες ή Αναγνώστες και ενδεχομένως έχουν κλίση προς την ιεροσύνη οργάνωσε συνάντηση στην Ιερά Μονή της Αγίας Ζώνης το Σάββατο 30 Μαρτίου με την συμμετοχή 90 και πλέων ιεροπαίδων από τις ενορίες της Σάμου.
Μετά από δέηση που πραγματοποιήθηκε στο καθολικό της Ιεράς Μονής ο Σεβασμιώτατος με λόγους πατρικούς ευχαρίστησε όλους για την συμμετοχή τους σ’ αυτή την συνάντηση και επεσήμανε την σπουδαιότητα της διακονίας τους τόσο στην θεία λατρεία όσο και την συμβολή τους με ουσιαστικό τρόπο στη διακονία του λειτουργού Ιερέως.
Τα παιδία γεμάτα ενθουσιασμό ευχαρίστησαν τον Σεβασμιώτατο για την πατρική του αγάπη, για τις στιγμές χαράς και ηρεμίας αλλά προπάντων πνευματικής φροντίδας που τους χάρισε ανανεώνοντας την συνάντηση τους στις φιλόξενες κατασκηνώσεις της «Παναγίας του Κότσικα »το καλοκαίρι.
Ακολούθησε μοναστηριακή τράπεζα και τέλος άπαντες έλαβαν από ένα βιβλίο και μια εικόνα ως ευλογία από τον Σεβασμιώτατο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Διάφορα Θέματα • Οταν πεις την λέξη Εξομολόγηση ο άλλος αντιδράει λές και βάζει το χέρι του στην πρίζα.

Οταν πεις την λέξη Εξομολόγηση ο άλλος αντιδράει λές και βάζει το χέρι του στην πρίζα. ..Αρχίζουμε και ξεπερνάμε και τους ειδωλολάτρες έχουμε φύγει μπροστά κατά πολύ.Το … [...]