Η Εκκλησία ετοιμάζεται για τη… ΝΔ!

Aυτή την εβδομάδα η “Ορθόδοξη Αλήθεια” τιμά την επέτειο της Αλώσεως της Βασιλεύουσας και κυκλοφορεί με το βιβλίο: “Η επιστημονική ιστορία του Βυζαντίου”.
Καταγραφές και αδιάσειστα στοιχεία για τα απίστευτα επιστημονικά επιτεύγματα της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας.
Η εφημερίδα στο βασικό της θέμα αποκαλύπτει σε πoιο επίπεδο βρίσκονται οι σχέσεις Ιερωνύμου και Κυριάκου Μητσοτάκη. Μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και την πολιτική αλλαγή, επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία για «καλύτερες μέρες».
Προς το παρόν και οι δύο πλευρές χαρακτηρίζουν τις σχέσεις «λειτουργικές» και σε επίπεδο «συνεννόησης».
Η “Ο.Α.” προβάλει την ιστορία του αγιορείτη ο οποίος καθημερινά μαγειρεύει στο κελί της Παναγίας Πορταΐτισσας στο Άγιον Όρος.
Ο μοναχός σεφ μιλά για την ιεροτελεστία της μαγειρικής, την παράδοση και τη συνάντηση με τον Αγ. Παΐσιο, που τον οδήγησε στον μοναχισμό.
Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:
*Η νέα εποχή στις σχέσεις Ιερωνύμου – Βαρθολομαίου και τι σημαίνει για το Ουκρανικό. Στο Φανάρι αρχές Ιουνίου ο Αρχιεπίσκοπος
*Ένα υπερσύγχρονο κέντρο κέντρο γερόντων στο Δήλεσι Αττικής
*Εμψυχώνουν ασθενείς δίνοντας παραστάσεις σε θαλάμους νοσοκομείων
*«Ιερές» εγκαταστάσεις για κωπηλασία στον Βόλο
*Κοινωνικό έργο για… μίμηση από τον ναό όπου δίδαξε ο Πατροκοσμάς στα Ιωάννινα
Αρθρογραφούν ο π. Ανανίας Κουστένης, ο γέροντας Πατάπιος, ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ανδρέας Κονάνος, ο Κωνσταντίνος Χολέβας, ο Λάμπρος Σκόντζος κ.α Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ, ενώ μαζί με το βιβλίο κοστίζει 3,90 ευρώ.
Θυμίζουμε ότι η “Ορθόδοξη Αλήθεια” εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: info@orthodoxialitheia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

«Θαύματα της Αγίας Ζώνης» – Νέα έκδοση

Το βιβλίο προλογίζει ο Καθηγούμενος της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ. Απόσπασμα από τον πρόλογο «Τα έργα του Θεού και των Αγίων Του, που δεν μπορεί να ερμηνεύσει … [...]