Η εορτή της Αγίας Ανυσίας στο Wallaroo

Στα πλαίσια των τακτικών εκδηλώσεων της Κεντρικής Νεολαίας της Τρίτης Αρχιεπισκοπικής Περιφερείας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας και με την συνεργασία της νεοσύστατης Ενορίας του Αγίου Νικολάου στην παραθαλάσσια περιοχή του Wallaroo, το οποίο απέχει 2 ώρες οδικώς από την Αδελαΐδα, ετελέσθη Όρθρος και Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Wallaroo, Νοτίου Αυστραλίας, ανήμερα της μνήμης της Αγίας Οσιομάρτυρος Ανυσίας, Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017.
Στην Θεία Λειτουργία συλλειτούργησαν ο ιερατικώς υπεύθυνος του Ιερού Ναού π. Χρήστος Τσορακλίδης και ο π. Μιχαήλ Ψαρομμάτης, παρουσία μεγάλου αριθμού νεολαίας και πλήθους προσκυνητών από την Αδελαῒδα.
Ο π. Μιχαήλ εκήρυξε τον θείο λόγο αναφερόμενος στο βίο, το μαρτύριο και το παράδειγμα της εορταζούσης Αγίας Οσιομάρτυρος Ανυσίας.
Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο π. Χρήστος Τσορακλίδης ευχαρίστησε τον π. Μιχαήλ, την Κεντρική Νεολαία και όλους τους ευλαβείς προσκυνητές διά την παρουσίαν τους. Παράλληλα μετέφερε τις πατρικές εόρτιες ευχές του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ Στυλιανού και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου κ. Νικάνδρου.
Εις το τέλος της Θείας Λειτουργίας παρετέθη εις το χωλ της ενορίας εόρτιον γεύμα διά τους παρευρισκόμενους προσκυνητές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ