Η εορτή της Αναλήψεως στην Ι.Μ Κατάγκας (ΦΩΤΟ)

Με την δέουσα εκκλησιαστική λαμπρότητα αλλά και σεμνότητα εορτάσθηκε η μεγάλη ημέρα της του Κυρίου Αναλήψεως στην Ιερά Μητρόπολη Κατάνγκας.
Κατά την διάρκεια της ακολουθίας του Όρθρου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κατάγκας κ. Μελέτιος εδεήθη υπέρ επιτυχίας των παιδιών της ΣΤ’ Δημοτικού των Σχολείων της Μητροπόλεως.
Χαρακτηριστική ήταν η εικόνα που ένας μικρούλης έκανε συνέχεια το σημείο του Σταυρού και με ευλάβεια αντίκριζε την εικόνα του Χριστού.
Μακάρι Θεέ μου να ριζώνεις μέσα στις καρδιές των ανθρώπων και να έχουν άμεση εξάρτηση από Σένα και μόνο από Σένα!
Θυμήθηκα το γεγονός όπου πρό ημερών ήμουνα σε κεντρικό Ναό των Αθηνών και δεν υπήρχε ούτε ένας μικρός για να εισοδεύση ο ιερεύς, και τα εδώ Αφρικανόπουλά μας κάθε Κυριακή δίνουν μάχη πόσοι θα μπουν στο Ιερό!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η Αγία Ζώνη στην πόλη της Κορίνθου

Την Τρίτη 25 Ιουνίου έ.έ. στις 7:30 μ.μ., η Αγία Ζώνη θα μεταφερθεί στην πόλη της Κορίνθου όπου θα τεθεί προς προσκύνηση στο πλαίσιο των εορτασμών «ΙΓ΄ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΩΝ … [...]

Περι μετανοίας

Συνέντευξη στον σταθμό 4Ε (Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Ενημερωτική Εκπομπή) με τον Γέροντα Ιωσήφ τον Βατοπαιδινό στον μακαριστό π. Θεόφιλο Ζησόπουλο. Ο γέροντας Ιωσήφ … [...]