Η εορτή του Αγίου Λουκά στην Ι.Μ. Σιδηροκάστρου (ΦΩΤΟ)

Μέσα σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού ο Σύλλογος ΣΥ.Φ.Α.ΜΟ.Σ. (Σύλλογος Φίλων Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας Σιδηροκάστρου) και φέτος γιόρτασε και τίμησε με το δικό του τρόπο την εορτή του Αγίου Λουκά του Ιατρού.
Πλήθος Χριστιανών καθώς και 100 μηχανόβιοι με τα παιδιά τους συγκεντρώθηκαν από νωρίς στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής όπου τελέστηκε Αρχιερατικός Εσπερινός από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου κ. Μακάριο και αρτοκλασία, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η πρωτότυπη λιτανεία με τις μηχανές μικρού και μεγάλου κυβισμού σε όλη την περιοχή και επιστροφή στον Ιερό Ναό.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι νέοι άνθρωποι και μοντέρνοι αγαπούν την Εκκλησία μας, εκδηλώνουν δε την πίστη τους με το δικό τους μοναδικό και ιδιαίτερο τρόπο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η Αγία Ζώνη στην πόλη της Κορίνθου

Την Τρίτη 25 Ιουνίου έ.έ. στις 7:30 μ.μ., η Αγία Ζώνη θα μεταφερθεί στην πόλη της Κορίνθου όπου θα τεθεί προς προσκύνηση στο πλαίσιο των εορτασμών «ΙΓ΄ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΩΝ … [...]

Περι μετανοίας

Συνέντευξη στον σταθμό 4Ε (Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Ενημερωτική Εκπομπή) με τον Γέροντα Ιωσήφ τον Βατοπαιδινό στον μακαριστό π. Θεόφιλο Ζησόπουλο. Ο γέροντας Ιωσήφ … [...]