Η Εορτή του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου στην Ι.Μ. Κατάγκας (ΦΩΤΟ)

Με την δέουσα αγιορείτικη τάξη και ευλάβεια εορτάσθηκε η εορτή του Οσιωτάτου εν μοναχοίς Αγίου Παïσίου του Αγιορείτου.
Την 11η Ιουλίου τελέστηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου με την συμμετοχή των ιεροψαλτών που προσεκλήθησαν για ένα εικοσαήμερο.
Ανήμερα της εορτής τελέστηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτη Κατάγκας στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Κολουέζι.
Ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε τους άρτους που παρετέθησαν προς τιμή του Αγίου.
Επίσης ο κ. Μελέτιος μόλις έφθασε στο Κολουέζι την επόμενη ημέρα στην μεγάλη αίθουσα τέλεσε τον αγιασμό για την έναρξη των μαθημάτων και μίλησε στους ιεροψάλτες για την ευλογία που λαμβάνουν δοξάζοντας τον Άγιο Τριαδικό Θεό και τους Αγίους Αυτού.
Στο τέλος της θείας Λειτουργίας προχείρισε 10 ιεροψάλτες για να εξυπηρετούν τις ενορίες και τους νουθέτησε κατάλληλα.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αγχος και πνευματικη ζωη…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Άγχος: Μπορεί η ίδια η πνευματική ζωή να δημιουργήσει με κάποιο τρόπο άγχος σε έναν άνθρωπο; Ναι, όταν προσπαθεί … [...]

Πνευματικά Αναγνώσματα • Re: Σήμερα είναι :Τη ΙΣΤ΄ (16η) Ιουλίου, μνήμη του Αγίου Μάρτυρος ΑΝΤΙΟΧΟΥ, αδελφού του Αγίου Μάρτυρος Πλάτωνος.

Αντίοχος ο Μάρτυς κατήγετο εκ της εν Καππαδοκία πόλεως Σεβαστείας, την ιατρικήν δε μετερχόμενος περιήρχετο τας πόλεις και ιάτρευσε τους ασθενούντας. Περιερχόμενος λοιπόν … [...]