Η Ι.Μ. Ιωαννίνων παρούσα στην Διεθνής Έκθεση ''Πανηπειρωτική 2019'' (ΦΩΤΟ)

Γιάννενα | Τηλέμαχος Παππάς

Τις πόρτες άνοιξε σήμερα, Τετάρτη 3 Απριλίου 2019 η Διεθνής Έκθεση «Πανηπειρωτική 2019» με θέμα «Τουριστικό Πανόραμα και 2ο Φεστιβάλ γαστρονομίας» που στοχεύει στην τόνωση της τοπικής αγοράς και στην προβολή των προϊόντων του τόπου.
Για ακόμη μια φορά και φέτος στην Διεθνή Έκθεση συμμετέχει και η Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων με εκθεσιακό περίπτερο, της οποίας επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν τα ποικίλα θρησκευτικά μνημεία της Μητροπολιτικής Περιφέρειας.
Επίσης να γνωρίσουν τις κοινωνικές δράσεις και την ποιμαντική διακονία προς τον συνάνθρωπο και τον τόπο.
Τον Αγιασμό των Εγκαινίων τέλεσε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Ιωαννίνων Αρχιμ. Θωμάς Ανδρέου.
Να αναφερθεί ότι στην τελετή των εγκαινίων παρέστη και ο Υπουργός Ναυτιλίας κ. Φώτης Κουβέλης, ο οποίος έκανε μια στάση στο περίπτερο της Ιεράς Μητροπόλεως και ξεναγήθηκε από τον Πρωτοσύγκελλο.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
{loadposition adcense}

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η καρδιά και ο Θεός

Ἅγιος Θεοφάνης ὁ Ἔγκλειστος Ὁ Θεὸς βρίσκεται παντοῦ. Καὶ σὰν βρεῖ καρδιὰ ποὺ δὲν Τοῦ ἐναντιώνεται, καρδιὰ ταπεινή, μπαίνει μέσα της καὶ τὴ γεμίζει χαρά. Τόση εἶναι ἡ … [...]

Προετοιμασία για την Μ. Εβδομάδα

Ο μακαριστός ιεροκήρυκας Δημήτριος Παναγόπουλος, μιλώντας για τη σημασία των Παθών και της Αναστάσεως του Κυρίου, εξηγεί πώς μπορούμε να ζήσουμε τα μεγάλα γεγονότα της … [...]