Η Ι.Μ. Καλαβρύτων συμμετείχε στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

 

Οι κινητοποιήσεις για το Σκοπιανό με απώτερο στόχο να ακυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών και να μην προχωρήσουν οι διαδικασίες που προβλέπονται για ένταξη της ΠΓΔΜ σε NATO και Ε.Ε. κορυφώθηκαν σήμερα με το δυναμικό συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα, όπου εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων από πολλά μέρη της χώρας έκαναν το χρέος τους απέναντι στην Πατρίδα!
Στην εν λόγω κινητοποίηση συμμετείχε και η Ιερά Μητρόπολή μας, καθώς, έπειτα από σχετική απόφαση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Αμβροσίου, μισθώθηκαν έξι λεωφορεία, τα οποία και μετέφεραν δωρεάν περισσότερα από 300 άτομα στην Αθήνα και συγκεκριμένα μπροστά από την Βουλή όπου «χτύπησε» για ακόμα μια φορά δυνατά η… καρδιά τής Μακεδονίας μας, η… καρδιά τής Ελλάδος!
Λίγο μετά τις 11π.μ. τα λεωφορεία από το Αίγιο, συνοδευόμενα από αρκετά Ι.Χ., αναχώρησαν από την οδό Κανελλοπούλου (στο ύψος της Δ.Ο.Υ.) με προορισμό την Αθήνα, με τους Αιγιαλείς να ανταποκρίνονται (και με το παραπάνω) στο προσκλητήριο του σεπτού Ποιμενάρχου μας, με σκοπό να δώσουν το δικό τους «παρών» στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία και να ενώσουν τις φωνές τους με εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων που βρέθηκαν στην πλατεία Συντάγματος η οποία… ντύθηκε στα «γαλανόλευκα»!
Μαζί με τους εκατοντάδες λαϊκούς στην Αθήνα μετέβησαν και περί τους 30 ιερείς από την Αιγιάλεια και τα Καλάβρυτα αλλά και Μοναχές από την Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Βερίνου, που διασάλπισαν με όλη τη δύναμή τους προς κάθε κατεύθυνση ότι η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι πάντα ελληνική!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ποιός είναι χριστιανός;

Πρέπει να γνωρίζουμε ότι οι χριστιανοί είναι χριστιανοί, όταν σκέπτονται, καθένας μόνος του αλλά και μεταξύ τους, ως σύνολο, ό,τι είναι «εν Χριστώ Ιησού», διότι αυτό … [...]

Ιερεεας στην Φλωρινα ελεγχει δημοσιως βουλευτη του Συριζα, ζητωντας του να μετανοησει για την προδοσια της Μακεδονιας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγχαρητήρια στον Ιερέα της Φλώρινας που ευγενικά και τεκμηριωμένα έβαλε στη θέση του τον θρασύτατο προδότη της Μακεδονίας! Ο τραμπούκος είναι εκείνος, αφού αγενώς … [...]

Πνευματικά Αναγνώσματα • Re: Σήμερα είναι :Τη ΙΗ΄ (18η) Φεβρουαρίου, μνήμη του εν Αγίοις Πατρός ημών ΛΕΟΝΤΟΣ Πάπα Ρώμης.

Λέων ο εν Αγίοις Πατήρ ημών ήτο κατά τους χρόνους του βασιλέως Θεοδοσίου Β΄ του Μικρού και των διαδόχων αυτού Μαρκιανού και Λέοντος, δια δε την υπερβολικήν αυτού … [...]