Η Ι.Μ. Κατάγκας εν τη πορεία του έργου της (ΦΩΤΟ)

Η Ιερά Μητρόπολη Κατάγκας εν τη διακονία της προσπαθεί να ευαγγελίζεται τον Λόγου του Θεού στις πόλεις και χωρία, σε απλούς και αγωνιζομένους πιστούς και εις όλους όσοι δέχονται και ασπάζονται την ορθή πίστη της Εκκλησίας μας.
Έστι λοιπόν ευρίσκεται άλλοτε κοντά στη μαθητιώσα νεολαία και άλλοτε σ’αυτούς που πλέον ενστερνίσθηκαν και αποδέχθηκαν την ορθή πίστη και αγωνίζονται τον αγώνα τον καλόν και άγιον.
Την Παρασκευή ο Σεβ. Μητροπολίτης Κατάγκας κ. Μελέτιος τέλεσε τον αγιασμόν εις το Σχολείο της ενορίας του Αγίου Ανδρέου Λουαλάμπα και εμοίρασε σχολικά είδη εις τους μαθητάς και τους ηυχήθηκε καλή χρονιά και ευλογημένη.
Το απόγευμα εις τον Καθεδρικό Ναό του Λουμπουμπάσι ετέλεσε τον Εσπερινό και το πρωί ελειτούργησε με τα των Ιθαγενών ιερέων και διακόνων, παρουσία πολλών Ελλήνων.
Την Δευτέρα το πρωί ευρέθη εις την Ελληνική Κοινότητα όπου και εδώ ετέλεσε τον αγιασμόν και απηύθυνε λόγους πατρικούς και συμβουλευτικούς στα Ελληνόπουλα και Αφρικανόπουλα.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

«Το σύμπλεγμα του διωγμού…»

Του Σεβ. Μητροπολίτου Πτολεμαϊδος Εμμανουήλ στην Romfea.gr «… συνέκλεισε γάρ ο Θεός τους πάντας εις απείθειαν ένα τους πάντας ελεήση…» Ο διωγμός είναι μέσα στη «φύση … [...]

Ο Θεός είναι Αγάπη και Δικαιοσύνη…

 Καλά άνθρωποι που δεν διαβάζουν τη Γραφή, έστω παρασύρονται από δημοσιογράφους και λένε ότι ο Θεός είναι μόνον αγάπη και αγνοούν τη δικαιοσύνη Του. Αλλά και … [...]