Η Ι.Μ. Μεσογαίας στο πλευρό της μαθητικής κοινότητας

H Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής μετά από επικοινωνία του δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου Βαγγέλη Μπουρνούς με τον Μητροπολίτη Νικόλαο θα συνδράμει το σύνολο των Νηπιαγωγείων σε Ραφήνα και Πικέρμι με το απαραίτητο εικαστικό υλικό χειροτεχνίας και την γραφική ύλη για το σύνολο των παιδιών που μαθητεύουν σε αυτά.
Εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθεί η προμήθεια και να μοιραστεί το υλικό στη συνέχεια στα νηπιαγωγεία Ραφήνας και Πικερμίου.
Πρόκειται για μια ακόμα υψηλή χορηγία της Ιεράς Μητροπόλεως, η οποία προσφέρεται στην μαθητική κοινότητα του δήμου μας και η οποία στις σημερινές δύσκολες αλλά και ιδιαίτερες συνθήκες αποτελεί υπερπολύτιμη βοήθεια στην διαδικασία της απρόσκοπτης λειτουργίας τόσο της ίδιας της μαθητικής κοινότητας όσο και του κοινωνικού συνόλου.
Αξίζει να αναφερθεί ότι η συνδρομή της Ιεράς Μητροπόλεως στην αντιμετώπιση και επίλυση θεμάτων καθώς και η παροχή βοηθείας είναι διαρκής από την πρώτη στιγμή σε αυτή τη δύσκολη περίοδο και εκτείνεται σε όλο το φάσμα των προκυπτουσών αναγκών.
Ο κ. Μπουρνούς σημειώνει στο δελτίο Τύπου “ως δήμαρχος αισθάνομαι τη βαθύτατη και ιερά υποχρέωση να αναδείξω όλο το πλαίσιο αυτής της προσφοράς που αποτέλεσε έναν από τους βασικούς πυλώνες της βοήθειας προς όλους εκείνους τους συνανθρώπους μας που έχρηζαν στήριξης”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Το υπέρβαρο αμάρτημα της αυτοκτονίας

Ένα φαινόμενο που δυστυχώς ταλανίζει τα τελευταία χρόνια τόσο την Κύπρο όσο και την υπόλοιπο υφήλιο, το οποίο έχει ανησυχητικές διαστάσεις, είναι το φαινόμενο της … [...]

Η κακουργία του διαβόλου (Λουκ. η΄ 26-39)

«Δέομαί σου, μη με βασανίσης» Πολλοί άνθρωποι τη μανία του διαβόλου που στρέφεται κατά της ψυχής μας και μας δημιουργεί πολλά προβλήματα «συνοράν ουκ έχουσι», δηλαδή … [...]