Η Μόνη Σινά στο επίκεντρο τουριστικής καμπάνιας

Γράφει ο Νίκος Κάτσικας

Η ένταξη της Ιεράς Μονής Αγίας Αικατερίνης του Σινά, σε περίοπτη θέση στον τουριστικό χάρτη της ομώνυμης περιφέρειας του Νοτίου Σινά, ήταν ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης της συζήτησης που είχε ο Αρχιεπίσκοπος Σινά, Φαράν και Ραϊθούς κ. Δαμιανός, στο Σαρμ Ελ Σέιχ, με τον Κυβερνήτη κ. Χάλιντ Φούντα, ευχαριστώντας τον για τη θερμή του στήριξη που πάντοτε επιδεικνύει για το ελληνορθόδοξο μοναστήρι.
Μάλιστα, για αυτήν ακριβώς την έντονη παρουσία του θρησκευτικού μνημείου της Αγίας Αικατερίνης που αποτελεί και μνημείο της ΟΥΝΕΣΚΟ, στους αιγυπτιακούς τουριστικούς χάρτες που παρουσιάζονται πλέον σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις σε όλον τον κόσμο, ευχαρίστησε τον Κυβερνήτη κ. Χάλιντ Φούντα, ο Καθηγούμενος του θεοβάδιστου μοναστηριού, που τον επισκέφθηκε, συνοδευόμενος από τον Σιναΐτη μοναχό π. Μιχαήλ και τον Σύμβουλό του κ. Αντώνη Καζαμία.
Τέλος, ο Αρχιεπίσκοπος Σινά κ. Δαμιανός ευχαρίστησε θερμά τον Κυβερνήτη κ. Χάλιντ Φούντα για όλες τις προσπάθειες που καταβάλλει για την ανάδειξη της πόλεως της Αγίας Αικατερίνης, στις οποίες συγκαταλέγεται μία μεγάλη πολιτιστική συνάντηση που θα πραγματοποιήσει στην ιστορική πόλη το φθινόπωρο, παρουσία υψηλών προσωπικοτήτων.
 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Μία Ιεραρχία σκέτη σαπουνόπερα!

Η ψυχή μου πήγε στην κούλουρη. Έχω και χοληστερίνη, έχω και πίεση, έχω και ζάχαρο, τέτοιες ανατροπές δεν αντέχω σαν τις σημερινές. Κοιμήθηκαν οι αντιπολιτευόμενοι με … [...]