Η νέα Πρέσβης των ΗΠΑ στον Πατριάρχη Γεωργίας Ηλία Β΄

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr

Το κατώφλι του Πατριαρχείου Γεωργίας πέρασε την Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2020 η νέα Πρέσβης των ΗΠΑ στην Γεωργία, κα Κέλυ Ουγκάν.
Η νέα Πρέσβης των ΗΠΑ έτυχε θερμής υποδοχής τόσο από τον Πατριάρχη Γεωργίας κ. Ηλία Β’, αλλά και από Ιεράρχες και στελέχη του Πατριαρχείου.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, οι δύο πλευρές συζήτησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Γεωργία, καθώς και στις σχέσεις των δύο χωρών.
Ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Γεωργίας, γι ακόμη μια φορά τόνισε ότι είναι απαραίτητο να επιστρέψουν ειρηνικά τα κατεχόμενα εδάφη, ευχαριστώντας παράλληλα την Αμερική για την υποστήριξή της.
“Υπάρχουν πολλά προβλήματα, αλλά υπάρχουνκαι πάρα πολλές ελπίδες”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πατριάρχης Γεωργίας.
Η νέα Πρεσβευτής της Αμερικής στην χώρα, ευχαρίστησε τον Πατριάρχη Ηλία Β ‘ για την συνάντηση και τον διαβεβαίωσε για περαιτέρω ενεργό στήριξη της Γεωργίας από τις ΗΠΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

''Εσχατολογία και Δευτέρα Παρουσία''

Aυτή την εβδομάδα η “Ορθόδοξη Αλήθεια” κυκλοφορεί με το βιβλίο: “Εσχατολογία και Δευτέρα Παρουσία”, λόγος για τα σημεία των καιρών και τα λεγόμενα για τη συντέλεια του … [...]

Επίσημη Τελετή: Η Βυζαντινή Μουσική – Ψαλτική Τέχνη στην Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά της Ανθρωπότητας της UNESCO

Tην «ιστορική» εγγραφή της Βυζαντινής Μουσικής – Ψαλτικής Τέχνης στον Διεθνή Αντιπροσωπευτικό Κατάλογο Στοιχείων Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ανθρωπότητας της … [...]

Το ''Αλάθητο'' (19/2/2020)

"πλάγιος του πέμπτου" 1. Ο ήχος του λαμπρού αηδονιού έφθασε μέχρι την Λίμνη Πλαστήρα. Ο ένδοξος Στρατηγός υποδέχθηκε τον Ενδοξώτατο μπαμπά του ψάλτη. Σίγουρα έγινε το … [...]