Η πρώτη Αρχιερατική Θεία Λειτουργία του Απαμείας Παϊσίου

Γραφείο Ρεπορτάζ: Romfea.gr

Την πρώτη Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τέλεσε σήμερα, Κυριακή 21 Οκτωβρίου ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Απαμείας κ. Παϊσιος, βοηθός της Ιεράς Μητροπόλεως Αυστρίας.
Η Θεία Λειτουργία τελέστηκε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδος Βιέννης, συμπροσευχομένων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγενίου, Ισπανίας κ. Πολυκάρπου και Αυστρίας κ Αρσενίου.
Να αναφερθεί ότι ο Θεοφιλέστατος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας, πλαισιωμένος από κληρικούς της Ελλάδος και της Κρήτης που κατέφθασαν να συγχαρούν τον νέο Επίσκοπο της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας.
Επίσης στο Ιερο Ναό της Αγίας Τριάδος παρέστη όμιλος προσκυνητών από την Κρήτη με επικεφαλή τον Δήμαρχο Αρχανών και Αστερουσίων κ. Εμμανουήλ Κοκοσάλη.
Τον νέο επίσκοπο με συγκίνηση προσφώνησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αυστρίας κ. Αρσένιος, με τον οποίο ο νέος επίσκοπος ξεκίνησε τα πρώτα του ιερατικά βήματα στην πολυάριθμο Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Επανωσήφη , ο ηγούμενος της οποίας παρέστη με πατέρες της Μονης στην χειροτονία και στην πρώτη Θεία Λειτουργία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Όχι άλλο εκφοβισμό παρακαλώ!

Εκφοβισμός. Μια λέξη που δεν μ’ αρέσει. Το ξέρω, ούτε και σε σένα. Ούτε και σε κανένα μας. Σε ποιόν άραγε αρέσει κάτι, το οποίο έχει αρνητικό πρόσημο; Εκφοβισμός, μια … [...]