Η Ψαλτική Τέχνη, θεραπευτικός παράγοντας της υγείας

Φέτος συμπληρώνονται 40 έτη από την ίδρυση της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ιεροψαλτών Ελλάδος (ΟΜΣΙΕ). Η Ομοσπονδία πρόκειται να πραγματοποιήσει μία σειρά εκδηλώσεων για τον εορτασμό της επετείου των 40 ετών παρουσίας και προσφοράς της στο ιεροψαλτικό διακόνημα.
Ο κύκλος των εορταστικών εκδηλώσεων, που θα ολοκληρωθεί τον προσεχή Δεκέμβριο, ξεκινά την προσεχή Τετάρτη με τη πραγματοποίηση Επιστημονικής Εσπερίδας υπό τον γενικό τίτλο:
«H Ψαλτική Τέχνη, θεραπευτικός παράγοντας της υγείας» 
Διακεκριμένοι επιστήμονες από το χώρο της ιατρικής θα φωτίσουν με τις εισηγήσεις τους την ευρύτατη διαθεματική διάσταση της Ψαλτικής Τέχνης εστιάζοντας στην νευρολογική και μουσικοθεραπευτική της διάσταση.

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ιεροψαλτών Ελλάδος ΟΜ.Σ.Ι.Ε., και ο Πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν σε Εσπερίδα με γενικό τίτλο:
«Η Ψαλτική Τέχνη, θεραπευτικός παράγοντας της υγείας»
η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών (Δαφνομήλη 1, Αθήνα 114 71), την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019 και ώρα 19:00.
Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο των επίσημων εορτασμών για την 40ετηρίδα της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ιεροψαλτών Ελλάδος  και τελεί υπό την Αιγίδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και του Διαδικτυακού Περιοδικού ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ
Χορηγός Επικοινωνίας : Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ζωή βρίσκεται στη γραφή.

ΚΥΡΙΑΚΗ 13/26 ΜΑΪΟΥ 2019 +ΤΗΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΙΔΟΣ Αγία Γλυκερία, Όσιος Σέργιος ο Ομολογητός, Όσιος Ευθύμιος ο Νέος κτήτορας της Μονής Ιβήρων Αγίου Όρους,Άγιος Λαοδίκιος ο … [...]

Πνευματικά Αναγνώσματα • Re: Σήμερα είναι :Τη ΚΣΤ΄ (26η) Μαϊου, μνήμη του Αγίου και ενδόξου Αποστόλου ΚΑΡΠΟΥ ενός των Εβδομήκοντα Αποστόλων.

Κάρπος, ο του Κυρίου Απόστολος, ήκμασε κατά τους χρόνους του βασιλέως Νέρωνος, του βασιλεύσαντος κατά τα έτη νδ΄ - ξη΄ (54-68) μ. Χ. συνηριθμείτο δε μετά των Εβδομήκοντα … [...]