Η Aρχαιοπρεπής Θεία Λειτουργία των Αποστολικών Διαταγών στην Ι.Μ. Πειραιώς

Την αρχαιοπρεπή Θεία Λειτουργία των Αποστολικών Διαταγών τέλεση σήμερα Κυριακή (30.03.2019) ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Πειραιώς.
Με την δέουσα τάξη και Ιεροπρέπεια και παρουσία πλήθους κόσμου που μετείχε της Θείας Λατρείας, ο Σεβασμιώτατος τέλεση την αρχαιοπρεπή Θεία Λειτουργία προς τιμήν των Αγίων Αποστόλων, την σύναξη των οποίων τιμά σήμερα η Εκκλησίας μας.
Κατά την διάρκεια του κηρύγματός του, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην Αποστολικότητα της Εκκλησίας μας η οποία αποτελεί και το εχέγγυο της γνησιότητός της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αγχος και πνευματικη ζωη…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Άγχος: Μπορεί η ίδια η πνευματική ζωή να δημιουργήσει με κάποιο τρόπο άγχος σε έναν άνθρωπο; Ναι, όταν προσπαθεί … [...]

Πνευματικά Αναγνώσματα • Re: Σήμερα είναι :Τη ΙΣΤ΄ (16η) Ιουλίου, μνήμη του Αγίου Μάρτυρος ΑΝΤΙΟΧΟΥ, αδελφού του Αγίου Μάρτυρος Πλάτωνος.

Αντίοχος ο Μάρτυς κατήγετο εκ της εν Καππαδοκία πόλεως Σεβαστείας, την ιατρικήν δε μετερχόμενος περιήρχετο τας πόλεις και ιάτρευσε τους ασθενούντας. Περιερχόμενος λοιπόν … [...]