Η Romfea.gr «ΕΚΑΝΕ ΘΑΥΜΑ» !!!

Ήταν μόλις πριν από 50 ημέρες που δημοσιεύσαμε το άρθρο «ΡΑΓΙΣΑΝ ΚΑΡΔΙΕΣ» στην Romfea.gr .
Το αποτέλεσμα της πανελλήνιας εκστρατείας «αγάπης» ήταν ένα παιδάκι που ποτέ δεν είχε περπατήσει στη ζωή του, σήμερα μετά από μία συστηματική φυσιοθεραπεία 20 ημερών και την κατάλληλη εξάσκηση τώρα πια να μπορεί να περπατά, να τρέχει, να παίζει, να χαίρεται τη ζωή κι όλο αυτό να γίνεται μια μαρτυρία αγάπης τόσο στην πρωτόγονη φυλή των Μασάι, όσο και σε ολόκληρη την Ορθόδοξη οικογένεια της ανατολικής Αφρική και κυρίως στις έξι νέες ενορίες των νεοφωτίστων Ορθοδόξων της περιοχής Μορογκόρο,όπου όχι μόνο πρώτη φορά βλέπουν έναν άνθρωπο με πρόσθετο άκρο, αλλά και αυτό να είναι προσφορά και κόπος της Ορθοδόξου Ιεραποστολής.
Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον Ιδιοκτήτη και Διευθυντή της Romfea.gr κ. Αιμίλιο Πολυγένη, τους συνεργάτες του αλλά και τους αναγνώστες της Ρομφαίας για την μεγάλη ανταπόκριση αγάπης, έτσι ώστε το «θαύμα» να γίνει μέσα σε λίγες ημέρες και τώρα πια ο μικρός Αντώνιος από την ανατολική Αφρική να μπορεί περπατώντας να πάει το Πάσχα στην εκκλησία όπως όλα τα παιδιά του κόσμου, όπως όλοι μας!!!
Σας ευχαριστώ όλους για την μεγάλη σας αγάπη και την συμπαράσταση στο έργο του Θεού στην Αφρική και να είστε σίγουροι πως όλοι μαζί θα κάνουμε το θαύμα και το όνειρο της προσφοράς της αγάπης της Α.Θ.Μ. του Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου θα γίνει πραγματικότητα.
+Ο Ειρηνουπόλεως Δημήτριος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ο Αγώνας έχει συνέχεια

Ο Βασίλης, φεύγοντας με το καράβι, σκέφτεται: Ο Αποστόλης ήταν, λέει, μυημένος. Κι αυτός ήταν μυημένος. Μα ο Αποστόλης είχε μπροστά του όλο το μέλλον για δράση και νίκη. … [...]

Ο Ιωάννης Αναγνώστης και το έργο του

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ (ΑΞΙΑ-ΤΟΠΟΣ-ΧΡΟΝΟΣ) Πληροφορίες για τη ζωή του Ι. Αναγνώστη δεν υπάρχουν πολλές. Τις περισσότερες τις έχουμε από το ίδιο του το έργο … [...]