Θράσος και υποκρισία για τις αμβλώσεις

Aυτή την εβδομάδα μπορείτε με την “Ορθόδοξη Αλήθεια” να αποκτήσετε βιβλία της ανεκτίμητης θρησκευτικής βιβλιογραφίας σε προνομιακή τιμή μόνο με ένα τηλεφώνημα.
H εφημερίδα στο βασικό της θέμα διαμαρτύρεται για την απόσυρση της αφίσας για τις αμβλώσεις σε σταθμούς του μετρό, μετά από απαίτηση του αρμόδιου Υπουργείου .
Οι αφίσες τοποθετήθηκαν με πρωτοβουλία της οργάνωσης «Αφήστε με να ζήσω»και έστελναν το μήνυμα της υπεράσπισης των ζωών που χάνονται εξαιτίας των εκτρώσεων.
Δεν ζητούσαν την επαναφορά της απαγόρευσης, όπως υποστηρίζουν ψευδώς οι επικριτές της καμπάνιας, απλώς θύμιζαν τις ηθικές και ιατρικές διαστάσεις του ζητήματος.
Ο π. Θεολόγος Καλαφατάκης μιλά στην “Ο.Α” για τη ζωή στην ορεινή Κρήτη, τους άγνωστους Αγίους, τους νέους, τις μαντινάδες και την παράδοση. «Εκεί που λες πως όλα είναι χαμένα κι όλοι είναι σάπιοι, ο Έλληνας αντιστέκεται!» λέει χαρακτηριστικά.
Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:
*Ο ασυμβίβαστος πατριώτης μακαριστός Βασίλειος Μαρκάκης που ίδρυσε τη Γεωργική Σχολή Μεσαράς .
*Ο μοναχός Γαβριήλ Φιλοθεΐτης μιλά για την τέχνη της φωτογραφίας, τις δυσκολίες και την πρώτη του OLYMPUS.
*Οι μαθητές δημιουργούν για τον προστάτη του Ποντιακού Ελληνισμού Άγιο Ευγένιο τον Τραπεζούντιο
Αρθρογραφούν ο π. Ανανίας Κουστένης, ο π. Χρυσόστομος Μαϊδώνης , ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος (Λίβυος), ο Ηρακλής Ρεράκης, ο Χρήστος Αποστολίδης, ο Λάμπρος Σκόντζος κ.α Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ.
Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: info@orthodoxialitheia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

«Δος αίμα και λάβε πνεύμα»!

Οι υπηρεσίες της σύγχρονης ψυχολογίας στην βελτίωση των όρων της ζωής του ανθρώπου είναι ασφαλώς όχι απλώς αξιόλογες αλλά και επαινετές. Η ευρεία διάδοση των ψυχολογικών … [...]

Χελώνα και αετός

Κάποτε μια χελώνα περπατώντας αργά μέσα στο δάσος, αγκομαχώντας, μουρμούριζε την άτυχη μοίρα της: «Αργά κι αργά και πάλι αργά να σέρνομαι σχεδόν στο χώμα, ενώ άλλα ζώα … [...]