Ιατρική εσπερίδα στη Νάουσα (ΦΩΤΟ)

Την Δευτέρα 27 Μαΐου το απόγευμα, στο πλαίσιο της Ιατρικής Εβδομάδας (27 Μαΐου -31 Μαΐου 2019), που είναι αφιερωμένη στον Άγιο Λουκά τον Ιατρό και προηγείται των επετειακών ΚΕ΄ Παυλείων, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική ιατρική εσπερίδα στο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού «ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ» Ναούσης.
Πρώτης εισηγητής της εσπερίδας ήταν ο κ. Νικόλαος Παπαδόπουλος, Δρ. Καρδιοχειρουργικής και επικεφαλής Καρδιοχειρουργικής ομάδας του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου, ο οποίος μίλησε για καρδιοπάθειες.
Δεύτερος εισηγητής ήταν ο κ. Ιωάννης Ευθυμιάδης, Δερματολόγος, ο οποίος μίλησε για δερματοπάθειες.
Τρίτος και τελευταίος ομιλητής ήταν ο κ. Νικόλαος Λαζαρίδης, Ωτορινολαρυγγολόγος, επικ. Καθηγητής Ιατρικής ΑΠΘ, ο οποίος μίλησε για την χρήση της ανθρώπινης φωνής.
Κατά την εσπερίδα προήδρευσε η Ομότιμη Καθηγήτρια Ιατρικής ΑΠΘ κ. Βασιλική Κώστα, η οποία είναι και η συντονίστρια της Ιατρικής Εβδομάδος.
Στην αρχή χαιρετισμό απηύθυναν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ. Βασίλειος Διαμαντόπουλος, η πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Σοφία Κατή και εκ μέρους του Οδοντιατρικού Συλλόγου ο κ. Ιωάννης Καραγιαννόπουλος, ενώ την εκδήλωση παρουσίασε ο Γραμματέας της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας Αρχιμ. Αρσένιος Χαλδαιόπουλος.
Την εκδήλωσε τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γέρων Πριγκηποννήσων κ. Δημήτριος, ο οποίος θα προεξάρχει των λατρευτικών εκδηλώσεων της Μετακομιδής του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Λουκά του Ιατρού το διήμερο 28-29 Μαΐου.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Προϋποθέσεις για την επιτυχία του γάμου

Ο Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος μιλάει για τις προϋποθέσεις που η πείρα της Εκκλησίας και των αγίων θεωρεί απαραίτητες για την επιτυχία του χριστιανικού γάμου και την … [...]