Ιεροσολύμων: ''Ο Θεός εξέλεξε τον Ουκρανίας Ονούφριο για να θεραπεύσει το σχίσμα''

”Ο Μακαριώτατος Μητροπολίτης Κιέβου και πάσης Ουκρανίας Ονούφριος είναι εκείνος, ο οποίος θα πετύχει να αντιμετωπίσει την περίπλοκη κατάσταση, στην οποία περιήλθε σήμερα ο Ουκρανικός λαός” πιστεύει ο Προκαθήμενος της Σιωνίτιδος Εκκλησίας.
”Ο Θεός εξέλεξε τον Μακαριώτατο Μητροπολίτη Ονούφριο, τον πλέον κατάλληλο άνθρωπο για την περίπλοκη κατάσταση, στην οποία περιήλθε σήμερα ο Ουκρανικός λαός, και θα βρει δυνάμεις, προκειμένου να θεραπεύσει το σχίσμα, το οποίο δημιουργήθηκε στην Ουκρανία” ανέφερε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων Θεόφιλος Γ’ κατά τη συνάντηση με την επίσημη αντιπροσωπεία της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ουκρανίας.
Η συνάντηση του Μακαριωτάτου με τα μέλη της αποστολής με επικεφαλής τον Μητροπολίτη Μπορίσπολ και Μπροβάρυ κ. Αντώνιο, Πρωτοσυγκελλεύοντα της Ουκρανικής Εκκλησίας πραγματοποιήθηκε στις 6 Απριλίου 2018.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η τόλμη των Μυροφόρων

«Ηγόρασαν αρώματα ίνα ελθούσαι αλείψωσιν αυτόν» Το μυστήριο της θείας οικονομίας το υπηρέτησε ολόκληρη η κτίση. Όταν Εκείνος άπλωσε τα χέρια Του πάνω στο Σταυρό, η γη … [...]