Ιωαννίνων: ''Εάν ακολουθήσουμε πιστά το Ευαγγέλιο θα γνωρίσουμε την ίαση'' (ΦΩΤΟ)

Ιωάννινα | Τηλέμαχος Παππάς

Με λαμπρότητα εορτάστηκε σήμερα, Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019 η μνήμη των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Διαμανού, στο εκκλησάκι εντός του κάστρου των Ιωαννίνων.
Της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος, ο οποίος κήρυξε και τον Θείο Λόγο.
“Εμπερίστατος άνθρωπος μπορεί να είναι ο καθένας μας, διότι νομίζουμε πολλές φορές ότι έχουμε χρήματα, ότι έχουμε δύναμη, ότι έχουμε εξασφαλίσει τη ζωή μας όμως όλα είναι ρευστά στη ζωή μας και μπορούν ανά πάσα στιγμή να αλλάξουν” ανέφερε μεταξύ άλλων στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος.
“Στην Εκκλησία εάν ακολουθήσουμε πιστά το Ευαγγέλιο, την πνευματική μας τάξη και παράδοση θα γνωρίσουμε την θεραπεία και την ίαση. Μέσω των Ιαματικών Αναργύρων η Εκκλησία μας στέλνει όλα αυτά τα μηνύματα και μας απευθύνει την πρόσκληση να κάνουμε χρήση όλων αυτών των θεραπευτικών μέσων που δίδονται ως δωρεά μέσα στο Σώμα του Χριστού” υπογράμμισε κλείνοντας ο κ. Μάξιμος.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ:
{youtube}69c-9NECkvw{/youtube}

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εκοιμήθη ο Γέροντας του Οσίου Παταπίου

Αυτή την εβδομάδα η “Ορθόδοξη Αλήθεια” προσφέρει στους αναγνώστες βιβλία της θρησκευτικής βιβλιογραφίας μαζί με την εφημερίδα. Η εφημερίδα στο βασικό της θέμα προβάλει … [...]

Μετάνοια και προκοπή.

Η σύναξη πραγματοποιήθηκε την 22 Ιουλίου 2019. Αρχιμανδρίτης Ιωάννης Καρασακαλίδης. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο παρακάτω e-mail:ioannisieromonaxos@gmail.com … [...]