Ιωαννίνων: ''Όλοι μαζί κάναμε κάτι το οποίο είναι μεγάλος άθλος'' (ΦΩΤΟ)

Ιωάννινα | Τηλέμαχος Παππάς

Συνεχίζονται οι Δράσεις στον Πολυχώρο Ανακύκλωσης του «Πάρκου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης Ιωαννίνων» στο Παραλίμνιο από την Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων και το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα «Ανταποδοτική Ανακύκλωση».
Στο πλαίσι αυτό από την Πέμπτη 30 Μαΐου έως την Πέμπτη 6 Ιουνίου πραγματοποιείται προσπάθεια για νέο Παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες στην ανακύκλωση πλαστικών συσκευασιών.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην σημασία αυτής της νέας προσπάθειας και ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, την ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ και τους πολίτες για την συμβολή τους.
”Όλοι μαζί κάναμε κάτι το οποίο είναι μεγάλος άθλος και τώρα όλοι μαζί κάνουμε κάτι που θα διπλασιάσει ή θα πολλαπλασιάσει αυτό τον άθλο” τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μάξιμος.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ:
Δείτε στο βίντεο παρακάτω τις δηλώσεις του Σεβασμιωτάτου:
{youtube}8ho-76s2_jA{/youtube}

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Προϋποθέσεις για την επιτυχία του γάμου

Ο Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος μιλάει για τις προϋποθέσεις που η πείρα της Εκκλησίας και των αγίων θεωρεί απαραίτητες για την επιτυχία του χριστιανικού γάμου και την … [...]