Ι.Μ. Κυθήρων: ''Η φωνή εκατομμυρίων Ελλήνων πρέπει να εισακουσθεί''

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr

Έκκληση προς ολες τις πλευρές του Κοινοβουλίου, να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να μην αγνοήσουν την βούληση του Ελληνικού Λαού, σχετικά με το Μακεδονικό ζήτημα, εξέφρασαν με ψήφισμα τους οι κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως Κυθήρων και Αντικυθήρων.
Στην Ιερατική Σύναξη που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019 υπό την προεδρία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυθήρων κ. Σεραφείμ, οι κληρικοί εξέδωσαν ψήφισμα για το μείζον εθνικό ζήτημα της αναγνώρισης του κρατιδίου των Σκοπίων με την ονομασία «Βόρειος Μακεδονία».
”Φρονούμε ταπεινά οτι η τόσον ευκρινής και ξεκάθαρη φωνή εκατομμυρίων Ελλήνων πρέπει να εισακουσθεί και να διαμηνυθεί προς την γείτονα χώρα και προς κάθε κατεύθυνση η ισχυρά αυτή βούληση του λαού, και ότι η Βουλή των Ελλήνων δεν δύναται να επικυρώσει την συμφωνία, με την οποία διακυβεύονται η ειρήνη και τα συμφέροντα του Ελληνικού Κράτους” αναφέρει μεταξύ άλλων το ψήφισμα των κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ Ι.Μ. ΚΥΘΗΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ουαί υμίν……!

  Άλλη μια χρονιά, που θα ζήσουμε την μέγιστη υποκρισία των δήθεν άθεων, οι οποίοι κατηγορούν τον Χριστιανισμό για οπισθοδρομισμό και μεσαιωνισμό (ανάθεμα και αν … [...]

Κερκύρας: ''Αν κανείς σήμερα είναι Χριστιανός Ορθόδοξος και αγαπά την πατρίδα του, είναι δακτυλοδεικτούμενος''

Το απόγευμα της Δευτέρας 18 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο εκδήλωση για τον ποιητή Γιώργο Σαραντάρη, υπό την αιγίδα της Ι.Μ. Κερκύρας και της … [...]