Καλοκαιρινή γιορτή του Βρεφονηπιακού Σταθμού της Ι.Μ. Κερκύρας ''Ελένη Μπέλλου''

Το απόγευμα της Δευτέρας 24 Ιουνίου 2019 πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή γιορτή του Βρεφονηπιακού Σταθμού της Ι.Μ. Κερκύρας “Ελένη Μπέλλου”. Η γιορτή ήταν αφιερωμένη στο καλοκαίρι, ενώ τα μεγαλύτερα παιδιά παρουσίασαν ένα όμορφο θεατρικό παραμύθι με τίτλο: “Ο Φεγγαροσκεπαστής”.
Στην εισαγωγή της η διευθύντρια του Σταθμού κα Σταυρούλα Σωτηρίου αφού ευχαρίστησε εκ βάθους καρδίας τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριο για την αγάπη του και τις πατρικές του ευλογίες, καθότι εκείνος είναι ο μπροστάρης και ο οραματιστής της προσπάθειας αυτής, αναφέρθηκε στη σημασία που έχει σήμερα η σωστή ανατροφή των μικρών παιδιών, σε μια εποχή αποχριστιανοποίησης και κρίσεως των αξιών.
Τον Σεβασμιώτατο εκπροσώπησε ο Πρωτ. Θεμιστοκλής Μουρτζανός Γεν. Αρχ. Επίτροπος της Ι.Μ. Κερκύρας, ο οποίος και μετέφερε τις εγκάρδιες ευχές του κ. Νεκταρίου, ευχαριστώντας παράλληλα τόσο την διευθύντρια, τις παδαγωγούς και το βοηθητικό προσωπικό του Σταθμού για το έργο τους, όσο και τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην τοπική Εκκλησία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Καρκίνος του μαστού

Πρόκειται για τη συχνότερη μορφή καρκίνου στις γυναίκες. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με παγκόσμιες έρευνες, 1 σε κάθε 9-12 γυναίκες, ανάλογα με τη χώρα που ζει, θα εμφανίσει … [...]

«Γέννησα ένα υγιέστατο αγοράκι»

30-9-2016, Κύπρος «Νοιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω για τη μεγάλη τιμή που κάνατε και φέρατε την Αγία Ζώνη στο σπίτι μας. Μέσα σε αυτό το χαρτί της επιστολής μου, … [...]