«Κανάγκα»: Ύμνος στην ιεραποστολή της Αφρικής

«Κανάγκα», είναι ο τίτλος του ντοκιμαντέρ, του Παύλου Τριποδάκη, το οποίο αποτελεί ύμνο στην Ιεραποστολή και είναι αφιερωμένο στα παιδιά της Αφρικής.
Το ντοκιμαντέρ προβλήθηκε για πρώτη φορά το φθινόπωρο που μας πέρασε και προκάλεσε αίσθηση σε Ελλάδα και εξωτερικό, όπου και βραβεύτηκε!
Στην Κανάγκα, την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό, ένα μέρος όπου θερίζει ο πόλεμος και η πείνα, περισσεύει η αισιοδοξία, η ελπίδα, τα χαμόγελα και η δοξολογία προς τον Θεό!
Εκεί όπου οι συνθήκες διαβίωσης δεν είναι καθόλου εύκολες οι Έλληνες Ορθόδοξοι ιερείς με αυτοθυσία, απλώνουν το χέρι τους και στηρίζουν αυτά τα παιδιά για να αντιμετωπίσουν τη σκληρή καθημερινότητα.
Το ντοκιμαντέρ καταγράφει την καθημερινότητα αυτών των παιδιών, καθώς και το θεάρεστο ιεραποστολικό έργο που επιτελείται εκεί από Ορθόδοξους Έλληνες ιερείς.
Το βραβευμένο ντοκιμαντέρ συγκλονίζει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Πηγή: www.orthodoxianewsagency.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ποιός είναι χριστιανός;

Πρέπει να γνωρίζουμε ότι οι χριστιανοί είναι χριστιανοί, όταν σκέπτονται, καθένας μόνος του αλλά και μεταξύ τους, ως σύνολο, ό,τι είναι «εν Χριστώ Ιησού», διότι αυτό … [...]

Ιερεεας στην Φλωρινα ελεγχει δημοσιως βουλευτη του Συριζα, ζητωντας του να μετανοησει για την προδοσια της Μακεδονιας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγχαρητήρια στον Ιερέα της Φλώρινας που ευγενικά και τεκμηριωμένα έβαλε στη θέση του τον θρασύτατο προδότη της Μακεδονίας! Ο τραμπούκος είναι εκείνος, αφού αγενώς … [...]

Πνευματικά Αναγνώσματα • Re: Σήμερα είναι :Τη ΙΗ΄ (18η) Φεβρουαρίου, μνήμη του εν Αγίοις Πατρός ημών ΛΕΟΝΤΟΣ Πάπα Ρώμης.

Λέων ο εν Αγίοις Πατήρ ημών ήτο κατά τους χρόνους του βασιλέως Θεοδοσίου Β΄ του Μικρού και των διαδόχων αυτού Μαρκιανού και Λέοντος, δια δε την υπερβολικήν αυτού … [...]