Κατάγκας: ''Να αγωνιστούμε για να κερδίσουμε την αγάπη του Χριστού'' (ΦΩΤΟ)

Βαρύτητα στο ποιμαντικό έργο δίνει η Ι. Μ. Κατάγκας με προτεραιότητα στην σπουδάζουσα νεολαία και γενικά στην νεότητα. Η Ιερά Μητρόπολη δίνει ευκαιρίες για μαθήματα, για αθλήσεις και πνευματικά συνάξεις.
Κατά την περίοδο των εξετάσεων των προπαρασκευαστικών και τελικών εξετάσεων ο Σεβ. Μητροπολίτης Κατάγκας κ. Μελέτιος, καλεί τους νέους και τις νέες στην εκκλησία και εύχεται για την επιτυχία των εξετάσεων.
Πολλοί νέοι επιστρέφουν αργότερα και ευχαριστούν για το αμέριστο ενδιαφέρουν της Ιεράς Μητροπόλεως.
Ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε στο μεγάλο αγρόκτημα στο LWANKOKO και τέλεσε αγιασμό και ευλόγησε όλους τους εργάτες και τις εργάτριες. Αξιοθαύμαστο μητέρες με παιδιά στην πλάτη και δεμένα να εργάζονται μέσα στον ήλιο με προθυμία και ψάλλοντας.
Την Κυριακή 23 Ιουνίου με την δέουσα εκκλησιαστική κατάνυξη εορτάστηκε η εορτή των Αγίων Πάντων.
Ο Μητροπολίτης Κατάγκας στο κήρυγμά του μεταξύ άλλων ανέφερε πώς ανάμεσα στις χιλιάδες των Αγίων που άθλησαν ήταν διαφορών τάξεων, επομένως και εμείς να αγωνιστούμε για να κερδίσουμε το ένα και μοναδικό, την αγάπη του Ιησού Χριστού και την σωτηρία μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Καρκίνος του μαστού

Πρόκειται για τη συχνότερη μορφή καρκίνου στις γυναίκες. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με παγκόσμιες έρευνες, 1 σε κάθε 9-12 γυναίκες, ανάλογα με τη χώρα που ζει, θα εμφανίσει … [...]

«Γέννησα ένα υγιέστατο αγοράκι»

30-9-2016, Κύπρος «Νοιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω για τη μεγάλη τιμή που κάνατε και φέρατε την Αγία Ζώνη στο σπίτι μας. Μέσα σε αυτό το χαρτί της επιστολής μου, … [...]