Κατάμεστο το Μέγαρο Μουσικής για την εκδήλωση του Γέροντος Ιωσήφ του Ησυχαστού (ΦΩΤΟ)

Μέγαρο Μουσικής | Θάνος Θανόπουλος

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019 η παρουσίαση της «επετειακής εκδόσεως Γέροντος Ιωσηφ του Ησυχαστού Επιστολές και ποιήματα. 60 χρόνια από την κοιμησή του» στην αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με ύμνους από την Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία υπό την διεύθυνση του χοράρχη κ. Γεωργίου Κωνσταντίνου.
Να αναφερθεί ότι στην εκδήλωση παρέστησαν Ιεράρχες της Εκκλησίας της Ελλάδος, ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβερνησης ΥΦΥΠΕΞ κ. Α. Διαματάρης, ο Πολιτικός Διοικητής του Αγίου Όρους κ. Α. Μαρτίνος, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κ. Σκρέκας, Βουλευτές και Πρέσβεις.
Στην συνέχεια ακολούθησε χαιρετισμός του Αρχιμ. Χρυσοστομου, Καθηγουμένου της Ι.Μ. Αγίας Παρασκευής Μαζίου, εκπροσώπου του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ. Βαρθολομαίου, του Θεοφ. Επισκόπου Θαυμακού κ. Ιακώβου εκπροσώπου του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου και του εκπροσώπου του Πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη, του ΥΦΥΠΕΞ κ. Α. Διαματάρη.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ