Κερκύρας: ''Τα παιδιά μεγαλώνουν με πνευματική ασφάλεια στην Εκκλησία'' (ΦΩΤΟ)

Αγιασμό τέλεσε το πρωί της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου 2019 στις εγκαταστάσεις του Βρεφονηπιακού Σταθμού της τοπικής Εκκλησίας ΕΛΕΝΗ ΜΠΕΛΛΟΥ ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος.
Με χαρά και συγκίνηση ο κ. Νεκτάριος έγινε ένα με τα μικρά παιδιά και απευθυνόμενος στους γονείς που συμμετείχαν στον αγιασμό τόνισε ότι τα παιδιά μεγαλώνουν με πνευματική ασφάλεια στην Εκκλησία!
Σε μία εποχή στην οποία υπάρχει σύγχυση και που οι αξίες της πίστεως και της πατρίδος αντιμετωπίζονται με προκατάληψη το να στέλνουν οι γονείς τα παιδιά τους στον βρεφονηπιακό σταθμό της Εκκλησίας είναι πράξη αντίστασης, ελπίδας και αγάπης που αγκαλιάζει την σύνολη ανάπτυξη της προσωπικότητας του παιδιού, σύμφωνα με τις αρχές της παραδόσεώς μας.
Επεσήμανε τη ζεστασιά και το φιλόξενο των εγκαταστάσεων της τοπικής Εκκλησίας, το γεγονός ότι τόσο η διευθύντρια κ. Άννα Κοντοπούλου, όσο και το παιδαγωγικό προσωπικό καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε τα παιδιά να κοινωνικοποιηθούν με αρτιότητα, αλλά και να μάθουν τα απαραίτητα, ενώ εξέφρασε την χαρά του για τα αγγελικά πρόσωπά τους που βρίσκουν ανάπαυση στην φωλιά της Εκκλησίας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο βρεφονηπιακός σταθμός λειτουργεί για ένατη συνεχόμενη χρονιά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πνευματικά Αναγνώσματα • Re: Σήμερα είναι :Τη ΙΖ΄ (17η) Σεπτεμβρίου, μνήμη ΠΙΣΤΕΩΣ, ΕΛΠΙΔΟΣ και ΑΓΑΠΗΣ, και της μητρός αυτών ΣΟΦΙΑΣ.

Σοφία η Αγία Μάρτυς και αι θυγατέρες αυτής Πίστις, Ελπίς και Αγάπη έζων εις την Ρώμην κατά τας ημέρας του δυσσεβούς αυτοκράτορος Ανδριανού, όστις εβασίλευεν εκεί, … [...]