ΚΕ' Παύλεια: Εγκαίνια Ναού από τον Μητροπολίτη Βεροίας (ΦΩΤΟ)

Με την πρέπουσα εκκλησιαστική τάξη τελέστηκαν τα εγκαίνια του Ιερού Ναού του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκου και του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου στο Πλατύ Ημαθίας.
Το Σάββατο 8 Ιουνίου το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων μετέφερε στον Ιερό Ναό τα μαρτυρικά Ιερά Λείψανα καθώς και ιερά εικόνα του Οσίου Παϊσίου η οποία φέρει ένθετο Σταυρό που κατασκεύασε ο Όσιος και φυλάσσεται στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά. Στην συνέχεια χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό των Εγκαινίων.
Την Κυριακή 9 Ιουνίου το πρωί ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε κατά την Ακολουθία του Όρθρου,τέλεσε την ακολουθία των εγκαινίων, προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας και κήρυξε τον θείο λόγο.
Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας προσέφερε εκ μέρους του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου μία εικόνα του Οσίου Παϊσίου σε έναν αφανή εργάτη και βοηθό του Ιερού Ναού, ενώ παράλληλα δώρισε το αναμνηστικό των ΚΕ΄ Παυλείων στον προϊστάμενο του Ιερού Ναού π. Χρήστο Μιχαηλίδη, στον οποίο και ευχήθηκε να συνεχίσει τα εργασίες του Ιερού Ναού.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τα χαρίσματα του Αγίου Πνεύματος

Αγίου Ιωάννου Χρυσοστόμου Μεγάλα είναι και ξεπερνούν την ανθρώπινη λογική τα χαρίσματα που μάς δώρισε σήμερα ο φιλάνθρωπος Θεός. Γι’ αυτό ας χαρούμε όλοι μαζί και … [...]