Κοπή Βασιλόπιτας του Μητροπολιτικού Ναού του Σιδηροκάστρου

Την ετήσια κοπή της Βασιλόπιτας του Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Γεωργίου Σιδηροκάστρου ευλόγησε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Μακάριος.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Δεξιώσεων «ΕΔΕΜ» στο Σιδηρόκαστρο με την παρουσία πολλών ενοριτών και κατοίκων της πόλεως, αλλά και γειτονικών χωριών, που ήρθαν για να διασκεδάσουν και να χορέψουν παραδοσιακούς χορούς.
Ο Σεβασμιώτατος στο σύντομο χαιρετισμό του καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους, ευχαρίστησε τους πατέρες του Ναού για την πρωτοβουλία να συνδυάσουν την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα με φαγητό, χορό και τραγούδι, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα σύγχρονη και ευχάριστη, και ευχήθηκε σε όλους μια καλή και ευλογημένη χρονιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

«Δος αίμα και λάβε πνεύμα»!

Οι υπηρεσίες της σύγχρονης ψυχολογίας στην βελτίωση των όρων της ζωής του ανθρώπου είναι ασφαλώς όχι απλώς αξιόλογες αλλά και επαινετές. Η ευρεία διάδοση των ψυχολογικών … [...]

Χελώνα και αετός

Κάποτε μια χελώνα περπατώντας αργά μέσα στο δάσος, αγκομαχώντας, μουρμούριζε την άτυχη μοίρα της: «Αργά κι αργά και πάλι αργά να σέρνομαι σχεδόν στο χώμα, ενώ άλλα ζώα … [...]