Κυδωνίας Δαμασκηνός: ''Σύντομα θα δούμε να λειτουργεί η νέα μονάδα φροντίδος ηλικιωμένων''

Λαμπρά και πανηγυρικά εορτάσθηκε η Παναγία η Γοργοϋπήκοος στον Ιερό Ναό της Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Χρυσοπηγής Χανίων.
Την παραμονή της εορτής τελέσθηκε ο μέγας πανηγυρικός και Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού και συμπροσευχούμενων Κληρικών της Μητροπόλεως, της Καθηγουμένης της Μονής Γερόντισσας Θεοξένης μετά της αδελφότητος και πλήθους κόσμου.
Ανήμερα της Θεομητορικής εορτής τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου κ. Δαμασκηνού, ο οποίος κήρυξε και το Θείο Λόγο, μιλώντας για την Παναγία την Γοργοϋπήκοο, η οποία σπεύδει άμεσα σε κάθε παράκληση και ικεσία μας.
Παράλληλα ανακοίνωσε ανήμερα της ημέρας της αφιερωμένης στην Τρίτη ηλικία, ότι σύντομα με τις ενέργειες της Καθηγουμένης Γερόντισσας Θεοξένης και της επιτροπής, αλλά και την βοήθεια όλων, θα δούμε να λειτουργεί η νέα μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων ‘’Παναγία η Γοργοϋπήκοος’’, ένα έργο που έγινε προς Δόξαν Θεού.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Το υπέρβαρο αμάρτημα της αυτοκτονίας

Ένα φαινόμενο που δυστυχώς ταλανίζει τα τελευταία χρόνια τόσο την Κύπρο όσο και την υπόλοιπο υφήλιο, το οποίο έχει ανησυχητικές διαστάσεις, είναι το φαινόμενο της … [...]

Η κακουργία του διαβόλου (Λουκ. η΄ 26-39)

«Δέομαί σου, μη με βασανίσης» Πολλοί άνθρωποι τη μανία του διαβόλου που στρέφεται κατά της ψυχής μας και μας δημιουργεί πολλά προβλήματα «συνοράν ουκ έχουσι», δηλαδή … [...]