Κυριακή της Πεντηκοστής στην Ι.Μ. Κιλκισίου (ΦΩΤΟ)

Για την Romfea.gr | Χρήστος Καναρόπουλος

Την μεγάλη Δεσποτική εορτή της Πεντηκοστής, ημέρα κατά την οποία η Αγία μας Εκκλησία μας εορτάζει την Γενεθλίο ημέρα της, πανηγύρισε με κάθε λαμπρότητα και ιεροπρέπεια, η Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου.
Το πρωί της 16ης Ιουνίου τ.έ., ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ, ιερούργησε στον περικαλλή Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς, πλαισιούμενος από τους Πρωτ. π. Κωνσταντίνο Κουτρή, π. Ευστάθιο Κοντοζίδη, π. Δημήτριο Παπαγεωργίου και π. Γεώργιο Μπεκιάρη καθώς και τον Ιεροδιάκονο π. Φιλόθεο Τσαμπαζάκη και εν συνεχεία τελέσθηκε η Ακολουθία του Εσπερινού, κατά την οποία αναγνώσθηκαν κατά την τάξιν οι Ευχές της Γονυκλισίας.
Στο πολυπληθές εκκλησίασμα ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε να γεμίσει με χάρη και ευλογία του Αγίου Πνεύματος η ζωή του κάθε πιστού, παρατρύνοντάς τους να ακούσουν με προσοχή τις ευχές της γονυκλισίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αγχος και πνευματικη ζωη…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Άγχος: Μπορεί η ίδια η πνευματική ζωή να δημιουργήσει με κάποιο τρόπο άγχος σε έναν άνθρωπο; Ναι, όταν προσπαθεί … [...]

Πνευματικά Αναγνώσματα • Re: Σήμερα είναι :Τη ΙΣΤ΄ (16η) Ιουλίου, μνήμη του Αγίου Μάρτυρος ΑΝΤΙΟΧΟΥ, αδελφού του Αγίου Μάρτυρος Πλάτωνος.

Αντίοχος ο Μάρτυς κατήγετο εκ της εν Καππαδοκία πόλεως Σεβαστείας, την ιατρικήν δε μετερχόμενος περιήρχετο τας πόλεις και ιάτρευσε τους ασθενούντας. Περιερχόμενος λοιπόν … [...]