Κ. Μητσοτάκης: ''Εκτιμώ την μεγάλη προσφορά της Εκκλησίας στην συνοχή και ενότητα του Έθνους''

Σέρρες | Χρήστος Καναρόπουλος

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της «Νέας Δημοκρατίας» κ. Κυριάκο Μητσοτάκη είχε σήμερα, Σάββατο 29 Ιουνίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερρών κ. Θεολόγος.
Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως τον αξιότιμο Πρόεδρο της «Νέας Δημοκρατίας» κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον οποίο είχαν μέσα σε ένα ιδιαιτέρως εγκάρδιο κλίμα, κατ’ ιδίαν συζήτηση περί διαφόρων εκκλησιαστικών θεμάτων.
Μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και ο Σεβασμιώτατος συζήτησαν το ζήτημα των εφημεριακών κενών και μάλιστα στις ακριτικές Μητροπόλεις.
Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε στον Σεβασμιώτατο ότι αγαπά και σέβεται βαθύτατα την Εκκλησία και εκτιμά ειλικρινώς την μεγάλη προσφορά Της στην συνοχή και ενότητα του Έθνους μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αγχος και πνευματικη ζωη…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Άγχος: Μπορεί η ίδια η πνευματική ζωή να δημιουργήσει με κάποιο τρόπο άγχος σε έναν άνθρωπο; Ναι, όταν προσπαθεί … [...]

Πνευματικά Αναγνώσματα • Re: Σήμερα είναι :Τη ΙΣΤ΄ (16η) Ιουλίου, μνήμη του Αγίου Μάρτυρος ΑΝΤΙΟΧΟΥ, αδελφού του Αγίου Μάρτυρος Πλάτωνος.

Αντίοχος ο Μάρτυς κατήγετο εκ της εν Καππαδοκία πόλεως Σεβαστείας, την ιατρικήν δε μετερχόμενος περιήρχετο τας πόλεις και ιάτρευσε τους ασθενούντας. Περιερχόμενος λοιπόν … [...]