Λαμπρό συλλείτουργο στα Κύμινα (ΦΩΤΟ)

Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Κυμίνων τελέστηκε Λαμπρό Αρχιερατικό Συλλείτουργο ενόψει της Πανηγύρεως του Ιερού Ναού και της ελεύσεως από τα Ιεροσόλυμα της Εικόνας των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης που περιέχει μέσα ένα μεγάλο τεμάχιο Τιμίου Ξύλου.
Στο λαμπρό Αρχιερατικό Συλλείτουργο προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλαδελφείας (Ιορδανίας) κ.Βενέδικτος, συλλειτουργούντων του Αρχιεπισκόπου Ανθηδώνος Νεκταρίου, Εξάρχου του Παναγίου Τάφου στην Κωνσταντινούπολη και του οικείου Ιεράρχου Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ.Παντελεήμονος, ο οποίος κήρυξε τον θείο λόγο.
Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας τελέστηκε το μνημόσυνο του πατρός του Αγιοταφίτου Αρχιμανδίτου πατρός Ιερωνύμου Δελίογλου, ο οποίος μετέφερε τον Τίμιο Σταυρό από τα Ιεροσόλυμα στα Κύμινα από όπου και κατάγεται.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πάσης αρετής καταγώγιον γέγονεν!

Του Πρωτοσυγκέλλου της Ι.Μ. Κυδωνίας και Αποκορώνου Αρχιμ. Δαμασκηνού Λιονάκη Τρία χρόνια ἔχουν περάσει ἀπό τήν ὑπερφυῆ γέννησή Της, μία ἀκόμη ἀπόδειξη ὅτι τά ἀδύνατα … [...]