Μάνης σε μαθητές: ''Αξιοποιήστε τα τάλαντα και τα χαρίσματά σας'' (ΦΩΤΟ)

Κοντά στους μαθητές/τριες και τους εκπαιδευτικούς, Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, βρέθηκε σήμερα, Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, με την ευκαιρία της ενάρξεως της νέας σχολικής χρονιάς.
Ο Σεβ. Μητροπολίτης μας, συνοδευόμενος από κληρικούς της καθ’ Ημάς Ιεράς Μητροπόλεως τέλεσε τον καθιερωμένο Αγιασμό στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Γυθείου, στο Γενικό Λύκειο Γυθείου και στο Γυμνάσιο και Λύκειο Αρεόπολης.
Σε όλα τα σχολεία της Ιεράς Μητροπόλεως μας μετά την ακολουθία του Αγιασμού ανεγνώσθη η Ποιμαντορική Εγκύκλιος του Σεβασμιωτάτου για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. (Διαβάστε εδώ)
Στους αγιασμούς παρέστησαν εκπρόσωπος της Περιφέρειας Πελοποννήσου, εκπρόσωποι του Δήμου Ανατολικής Μάνης, ο υποδιοικητής του Α.Τ. Γυθείου, πολλοί γονείς και μέλη των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολικών Μονάδων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

2η Γιορτή Νεολαίας στην Καλαμαριά (ΦΩΤΟ)

Με χαμόγελα χαράς, ελπίδας και ζωντάνιας από μικρά, μεγάλα παιδιά και νέους πλημμύρισε η κεντρική πλατεία του Δημαρχείου Καλαμαριάς, την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2018, στη 2η … [...]

Ανακήρυξη της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου σε Επίτιμο Πρόεδρο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών

Η Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην τελετή ανακηρύξεως της Αυτού Θειοτάτης Παναγιότητος του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου εις … [...]