Μακεδονική παράδοση της Αλμωπίας

Το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018 στο «Ξενιτιδειο» Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αλμωπίας στις 19:00, ο Μορφωτικός & Χορευτικός Σύλλογος Προμάχων «Οι Πρόμαχοι» με την υποστήριξη της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων θα πραγματοποιήσει ημερίδα με θέμα την Μακεδονική παράδοση της Αλμωπίας.
Η ημερίδα πραγματοποιείται στα πλαίσια της διαφύλαξης και μετάδοσης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και οι θεματικές ενότητες που περιέχονται ευελπιστούμε να ενημερώσουν και να καλύψουν το κενό που υπάρχει.
Κεντρικός ομιλητής θα είναι είναι ο κ. Κωνσταντίνος Νιχωρίτης καθηγητής του ΠΑΜΑΚ στο Τμήμα Βαλκανικών Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών και τον πλαισιώνουν ο κ. Γεώργιος Τάτσιος πρόεδρος της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων και ο Ιωάννης Γεωργίου (εκπαιδευτικός).
Στην εκδήλωση προσκαλούνται να συμμετέχουν ΟΛΟΙ οι κοινωνικοί φορείς της Αλμωπίας (πολιτιστικοί σύλλογοι, σύλλογοι επαγγελματιών, αθλητικά σωματεία κτλ), οι φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η Περιφερειακή Ενότητα και απλοί πολίτες.
ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ:
Σάββατο 24 Μαρτίου 2018
Ώρα: 19:00
«Ξενιτίδειο» Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας
Είσοδος Ελεύθερη
Οργάνωση & Συντονισμός:
Μορφωτικός & Χορευτικός Συλλόγων Προμάχων «Οι Πρόμαχοι»
Υποστήριξη:
Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων
 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ο Αγώνας έχει συνέχεια

Ο Βασίλης, φεύγοντας με το καράβι, σκέφτεται: Ο Αποστόλης ήταν, λέει, μυημένος. Κι αυτός ήταν μυημένος. Μα ο Αποστόλης είχε μπροστά του όλο το μέλλον για δράση και νίκη. … [...]

Ο Ιωάννης Αναγνώστης και το έργο του

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ (ΑΞΙΑ-ΤΟΠΟΣ-ΧΡΟΝΟΣ) Πληροφορίες για τη ζωή του Ι. Αναγνώστη δεν υπάρχουν πολλές. Τις περισσότερες τις έχουμε από το ίδιο του το έργο … [...]