Μαρωνείας: ''Οι Έλληνες Βουλευτές να ακούσουν τη φωνή του λαού''

Διακόσιοι περίπου διαδηλωτές βρέθηκαν σήμερα το πρωί στον χώρο του Ηρώου της Κομοτηνής, πραγματοποιώντας συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Ανάμεσά τους και ο Σεβ. Μητροπολίτης Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, συνοδευόμενος από κληρικούς, ο οποίος μιλώντας στο inkomotini.news δήλωσε: ”Εμείς θέλουμε την καλή γειτονία με όλους τους γείτονές μας. Αγαπάμε του πάντες αλλά αγαπάμε και πρέπει να σεβόμαστε και την ιστορία μας”.
”Σήμερα είμαστε εδω για να παρακαλέσουμε τους Έλληνες Βουλευτές να ακούσουν την φωνή μας, να ακούσουν την φωνή του λαού. Να κρατήσουμε το όνομα της Μακεδονίας για μας, είναι δικό μας. Η Μακεδονία είναι μία και είναι μόνον Ελληνική” υπογράμμισε κλείνοντας ο Μητροπολίτης Μαρωνείας.
{youtube}qD3L1kLICKs{/youtube}

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ουαί υμίν……!

  Άλλη μια χρονιά, που θα ζήσουμε την μέγιστη υποκρισία των δήθεν άθεων, οι οποίοι κατηγορούν τον Χριστιανισμό για οπισθοδρομισμό και μεσαιωνισμό (ανάθεμα και αν … [...]

Κερκύρας: ''Αν κανείς σήμερα είναι Χριστιανός Ορθόδοξος και αγαπά την πατρίδα του, είναι δακτυλοδεικτούμενος''

Το απόγευμα της Δευτέρας 18 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο εκδήλωση για τον ποιητή Γιώργο Σαραντάρη, υπό την αιγίδα της Ι.Μ. Κερκύρας και της … [...]