Μεθόδιος: ''Οι δεσποτάδες του νέου ημερολογίου είναι στην Μασονία''

Κείμενο: Romfea.gr

Κατά των “νεοημερολογιτών” είναι σε ομιλία του κατά την διάρκεια των χριστουγέννων, ο “Ηγούμενος” της παλαιάς Αδελφότητας της Μονής Εσφιγμένου Γέροντας Μεθόδιος.
Ο γέροντας Μεθόδιος μιλώντας σε πιστούς αποκαλεί προκλητικά τους “νεοημερολογίτες” ψυχικά νεκρούς, τονίζοντας ότι οι παλαιοημερολογίτες είναι στην Εκκλησία του Χριστού και όλοι οι άλλοι είναι οπαδοί του Αντιχρίστου.
Επίσης ο Μεθόδιος καλεί όλους τους χριστιανούς να έρθουν με το παλαιό ημερολόγιο, διότι για πρώτη φορά η ορθόδοξη εκκλησία η λεγόμενη “ορθόδοξη” είπε ότι όλες οι θρησκείες, όλες οι ομολογίες, όλα αυτά έχουν χάρη Θεού.
“Μετά την Σύνοδο του Κολυμπαρίου, σας το λέω υπεύθυνα, μην καθόσαστε εκεί πέρα, δεν υπάρχει σωτηρία πλέον. Έφυγε η χάρις του Θεού απ΄αυτους (σ.σ. εννοεί το νέο ημερολόγιο)” ανέφερε ο ηγούμενος της παλαιάς αδελφότητας της Μονής Εσφιγμένου.
Σε άλλο σημείο ο “Ηγούμενος” υπογράμμιζει ότι οι θρησκευτικοί ηγέτες είναι όλοι στην μασονία, ενώ οι 80 δεσποτάδες που είναι στο νέο ημερολόγιο οι εβδομηνταεννιάμιση είναι στην Μασονία” 
Δημοσιεύουμε το παρακάτω βίντεο για να μάθουν όλοι, τι απόψεις πιστεύει αυτός ο άνθρωπος:
{youtube}L2zHaSt5RJc{/youtube}

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

«Ουκ επ’ άρτω μόνω ζήσεται άνθρωπος..»

Ιησούς Χριστός ο Αρχιπάρθενος, έργον αγιογραφείου Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου 2015 Σειρά κηρυγμάτων με ομιλητή τον Αρχιμανδρίτη π. Επιφάνιο Χατζηγιάγκου με θέμα την ερμηνεία της … [...]