Με τραγούδια και χορούς έκλεισε η αυλαία των Γ' Χαραλάμπειων (ΦΩΤΟ)

Στο θέατρο Μίκης Θεοδωράκης έπεσε η αυλαία των Γ’ Χαραλάμπειων, που για 17 ολόκληρες ημέρες με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου κ. Δαμασκηνού και υπό τον συντονισμό του Πρωτοσυγκέλλου και Ιερατικού Προϊσταμένου της Ενορίας Λενταριανών πλημμύρισαν την πόλη και Μητρόπολη μας με πλήθος θρησκευτικών, πολιτιστικών, κοινωνικών και φιλανθρωπικών εκδηλώσεων.
Συγκινημένος ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως απηύθυνε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη κ. Δαμασκηνό για την εμπιστοσύνη του, καθώς και σε όλους τους συνεργάτες του, με πρώτο τον στενό του συνεργάτη στην Ενορία Λενταριανών κ. Ελευθέριο Ξαγοραράκη.
Όπως τόνισε στο λόγο του μεταξύ άλλων ανέφερε πως όλοι έχουμε ιδέες, όλοι έχουμε οράματα, αλλά σκοπός είναι να έχεις δίπλα σου, καλούς, ευλογημένους και υπάκουους συνεργάτες. Επίσης ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς των οποίων όπως είπε οι πόρτες τους ήταν ανοιχτές καίτοι δεν ήταν Λενταριανοί.
Τέλος ευχαριστίες απέδωσε και στα παιδιά της ομάδος των Λενταριανών ”η γειτονιά μας”, τα οποία ετοίμασαν την σημερινή βραδιά, με το εξαιρετικό συγκρότημα των Εντέχνως Λαϊκοί και τον Λαογραφικό σύλλογο Καγιαλές που κέρδισαν τις καλύτερες εντυπώσεις χάριν στις εξαιρετικές εκτελέσεις και χορούς.
Την εκδήλωση που παρουσίασε η κ. Κίκή Δούκα, ξεκίνησε με ένα φωτογραφικό αφιέρωμα στην Ενορία Λενταριανών, από τα πρώτα χρόνια που άρχισε να συγκεντρώνεται κόσμος στην περιοχή. Στη συνέχεια ακολούθησαν συνεντεύξεις που έδωσαν άνθρωποι της Ενορίας στον εκ Λενταριανών ορμώμενο γνωστό δημοσιογράφο κ. Δημήτριο Σκουλούδη.
Κατόπιν το συγκρότημα Εντέχνως Λαϊκοί και οι χορευτές του Συλλόγου Καγιαλές τραγούδησαν και χόρεψαν αντίστοιχα αγαπημένα λαϊκά τραγούδια μίας άλλης εποχής κερδίζοντας το θερμότατο χειροκρότημα του ακροατηρίου.
Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Χανίων κ. Κυριάκος Καζάκος και κ. Γεώργιος Ξανθουδάκης, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ποιός είναι χριστιανός;

Πρέπει να γνωρίζουμε ότι οι χριστιανοί είναι χριστιανοί, όταν σκέπτονται, καθένας μόνος του αλλά και μεταξύ τους, ως σύνολο, ό,τι είναι «εν Χριστώ Ιησού», διότι αυτό … [...]

Ιερεεας στην Φλωρινα ελεγχει δημοσιως βουλευτη του Συριζα, ζητωντας του να μετανοησει για την προδοσια της Μακεδονιας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγχαρητήρια στον Ιερέα της Φλώρινας που ευγενικά και τεκμηριωμένα έβαλε στη θέση του τον θρασύτατο προδότη της Μακεδονίας! Ο τραμπούκος είναι εκείνος, αφού αγενώς … [...]

Πνευματικά Αναγνώσματα • Re: Σήμερα είναι :Τη ΙΗ΄ (18η) Φεβρουαρίου, μνήμη του εν Αγίοις Πατρός ημών ΛΕΟΝΤΟΣ Πάπα Ρώμης.

Λέων ο εν Αγίοις Πατήρ ημών ήτο κατά τους χρόνους του βασιλέως Θεοδοσίου Β΄ του Μικρού και των διαδόχων αυτού Μαρκιανού και Λέοντος, δια δε την υπερβολικήν αυτού … [...]