Μητροπολίτης Αχαΐας: «Η Θεία Χάρις στη ζωή μας» (ΦΩΤΟ)

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Αχαΐας Αθανάσιος Χατζόπουλος βρέθηκε την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018 στο ορεινό χωριό της Αργολίδος το Μαλαντρένι.
Ο Μητροπολίτης Αθανάσιος είναι Διευθυντής του Γραφείου της Αντιπροσωπείας της Εκκλησίας της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Στην Αργολίδα βρέθηκε καλεσμένος του εκκλησιαστικού συμβουλίου του ενοριακού Ναού του Αγίου Αθανασίου και με τις ευλογίες του Σεβ. Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκταρίου, στα πλαίσια των μηνιαίων ομιλιών πνευματικού και ποιμαντικού περιεχομένου προς πνευματική ανύψωση και ωφέλεια τον κατοίκων της ενορίας και τον γύρω περιοχών.
Ο Μητροπολίτης Αχαΐας χοροστάτησε στον πανηγυρικό εσπερινό και την Ιερά Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκου και κατόπιν πραγματοποιήθηκε ἡ ομιλία του με θέμα «Ἡ θεία Χάρις στη ζωή μας».
Στην ομιλία παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Άργους – Μυκηνών Κ.Μπέγκος, ο αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών Δ.Τσίμπος, η πολιτευτής Αργολίδος Σόνια Ταντάρου Κρίγγου κα.
{youtube}eAoKqeNeCIo{/youtube}

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

«Ουκ επ’ άρτω μόνω ζήσεται άνθρωπος..»

Ιησούς Χριστός ο Αρχιπάρθενος, έργον αγιογραφείου Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου 2015 Σειρά κηρυγμάτων με ομιλητή τον Αρχιμανδρίτη π. Επιφάνιο Χατζηγιάγκου με θέμα την ερμηνεία της … [...]