Μητροπολίτης Κατάγκας: ''Η αρετή πολεμείται και διώκεται'' (ΦΩΤΟ)

Και σήμερα Κυριακή 16 Ιουλίου αξιωθήκαμε την χάρη και την ευλογία του Θεού, με το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας, το Μυστήριο της είς Πρεσβύτερον χειροτονίας του π. Νεκταρίου, του γάμου των αδελφών μας Ιακώβου και Αθανασίας.
Πυκνό εκκλησίασμα παρηκολούθησε και συμμετείχε ενεργά είς όλα τα παραπάνω και όλοι έψαλλαν ενί στόματι και μιά καρδία.
Ο Σεβ. Μητροπολίτης Κατάγκας κ. Μελέτιος ευχήθηκε και προέτρεψε τον νεοχειροτονηθέντα να προκόβει επ’ αρετής σε αρετή και ν’ ανεβαίνει τα πνευματικά σκαλοπάτια της ιερατικής ζωής.
Επίσης ο κ. Μελέτιος του υπέδειξε και τις δυσκολίες που πρόκειται να συναντήσει, γιατί όπως ανέλυσε η αρετή πολεμείται και διώκεται, αλλ’ ο κατέχων αυτήν καταπονείται αλλά στό τέλος βραβέυεται.
Ας ευχηθούμε και νεοχειροτονηθής και αυτοί που ευλογήθηκαν στον γάμο τους ν’ αποδώσουν καρπούς πνευματικούς και να λάμψουν στην βασιλεία των Ουρανών.
Τέλος να σημειωθεί ότι δεκάδες νέοι παρηκολούθησαν το Μυστήριο και ξέσπασαν σε ζητοκραυγές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Καμιά προσευχή σου δεν πάει χαμένη.

Καμιά προσευχή σου δεν πάει χαμένη. Και κανένα δάκρυ δεν φτάνει ποτέ στο έδαφος...Το μαζεύει ο άγγελός σου με πολύ δέοςκαι το πηγαίνει κατευθείαν στο θρόνο του … [...]

Η Επιλογη της Ευτυχιας…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ήταν κάποτε μια γριούλα που αφού γέρασε αρκετά αποφάσισε πως καλύτερα θα ήταν για την ίδια, να μπει σε κέντρο φροντίδας … [...]